SERIE A

"Mάχη" Νάπολι - Ίντερ για Ντεουλοφέου

FC Barcelona's Gerard Deulofeu, left, duels for the ball against Murcia's Abel Molinero during a Spanish Copa del Rey round of 32 second leg soccer match between FC Barcelona and Murcia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Wednesday, Nov. 29, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Gerard Deulofeu, left, duels for the ball against Murcia's Abel Molinero during a Spanish Copa del Rey round of 32 second leg soccer match between FC Barcelona and Murcia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Wednesday, Nov. 29, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ζεράρ Ντεουλοφέου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν απ' την Μπαρτσελόνα, με τις Ίντερ και Νάπολι να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

H απόκτηση του Φιλίπε Κοουτίνιο έκανε ακόμα πιο δυσοίωνο το μέλλον του Ζεράρ Ντεουλοφέου στην Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στο "Καμπ Νόου", με στόχο να καλύψει -έως ένα βαθμό- το κενό του Νεϊμάρ, αλλά δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του.

Αποτέλεσμα, να μην βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και να αναζητείται φόρμουλα προκειμένου να αποχωρήσει απ' τους "μπλαουγκράνα". Παρά το κακό εξάμηνο, ο 23χρονος εξτρέμ έχει... πέραση στην Ιταλία, αφού σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ενδιαφέρον έχουν εκφράσει η Ίντερ και η Νάπολι.

Πρώτος στόχος των "παρτενοπέι" είναι ο Σιμόνε Βέρντι της Μπολόνια, όμως σε περίπτωση που το deal δεν προχωρήσει, τότε θα στραφούν στην περίπτωση του Ντεουλοφέου. Μάλιστα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις ζήτησε απ' τους διοικούντες την "Μπάρτσα" το "πράσινο φως" προκειμένου να διαπραγματευθεί με την πλευρά του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Όσον αφορά στην Ίντερ, οι άνθρωποι της ομάδας θα προτιμούσαν το δανεισμό του, τοποθετώντας παράλληλα οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι, αλλά οι Καταλανοί εμφανίζονται αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού θέλουν να τον πωλήσουν.

Το ρεπορτάζ της "Corriere dello Sport" αναφέρει πως το επόμενο 48ωρο θα είναι κρίσιμο σε ό,τι αφορά στην έκβαση της υπόθεσης, αφού οι εκπρόσωποι του Ντεουλοφέου θα έχουν συνάντηση με τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα προκειμένου να ξεκαθαριστεί το μέλλον του πελάτη τους.

Τη φετινή σεζόν, ο Ντεουλοφέου έχει δύο γκολ και τρεις ασίστ σε 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ