SERIE A

Μανωλάς: "Φαβορί για τον τίτλο η Γιουβέντους αλλά η Νάπολι θα παλέψει μέχρι τέλους"

Napoli's Kostas Manolas (44) runs onto the field before a LaLiga-Serie A Cup soccer match against Barcelona, Wednesday, Aug. 7, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
Napoli's Kostas Manolas (44) runs onto the field before a LaLiga-Serie A Cup soccer match against Barcelona, Wednesday, Aug. 7, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky) AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Ο Κώστας Μανωλάς έχρισε την Γιουβέντους φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού σκουντέτο, ωστόσο έδωσε υπόσχεση στους φίλους της Νάπολι πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν σκληρά σε κάθε ματς για να πανηγυρίσουν στο φινάλε.

Στο νικηφόρο 2-0 κόντρα στην Σαμπντόρια ο Κώστας Μανωλάς δεν αγωνίστηκε καθως ο Κάρλο Αντσελότι θέλησε να τον αφήσει στον πάγκο για να του δώσει ανάσες ενόψει των διαδοχικών αγώνων που ακολουθούν σε Ιταλία και Ευρώπη.

Ο διεθνής στόπερ είναι πάντως έτοιμος να δώσει το 100% σε κάθε ματς της Νάπολι και αυτό το ξεκαθάρισε μιλώντας στο "Sky Sports", όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους φετινούς μνηστήρες του τίτλου αλλά και στο δύσκολο πρόγραμμα που είχαν οι παρτενοπέι στις πρώτες αγωνιστικές.

"Η νίκη κόντρα στην Σαμπντόρια είναι θετικό σημαδι, νικήσαμε χωρίς να δεχτούμε γκολ. Εάν θέλεις να είσαι πάντα ψηλά και να κατακτάς κάτι στο φινάλε, θα πρέπει να παίρνεις τις νίκες σε αυτά τα παιχνίδια.

Είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για κούρσα τριών ομάδων για το πρωτάθλημα μαζί με Ίντερ και Γιουβέντους. Η Ίντερ είχε εύκολο πρόγραμμα ενώ εμείς παίξαμε δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με την Γιουβέντους και την Φιορεντίνα, όπου εκεί δεν νίκησε ούτε η Γιουβέντους.

Είχαμε τα πιο δύσκολα παιχνίδια απ'όλους, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς να πω ποιος θα παλέψει για το σκουντέτο", τόνισε χαρακτηριστικά ο 28χρονος στόπερ, και πρόσθεσε:

"Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει. Η Νάπολι μάχεται πάντως κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα. Είναι νωρίς να λέμε μεγάλα λόγια, θα πρέπει να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε.

Η πιο δυνατή ομάδα παραμένει η Γιουβέντους, εμείς όμως έχουμε μεγάλη ποιότητα και θα παλέψουμε κάθε ματς για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό είναι υπόσχεση".

Photo Credits: AP Photo/Lynne Sladky

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιορέντε: "Περίμενα τρεις μήνες για να υπογράψω στην Νάπολι"
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ