SERIE A

Λάτσιο - Βερόνα 0-0: Έχασε μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσει την Ίντερ

Lazio's Ciro Immobile, right, and Verona's Amir Rrahmani battle for the ball during the Italian Serie A soccer match between Lazio and Hellas Verona at the Stadio Olimpico in Rome, Wednesday, Feb. 5, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP)
Lazio's Ciro Immobile, right, and Verona's Amir Rrahmani battle for the ball during the Italian Serie A soccer match between Lazio and Hellas Verona at the Stadio Olimpico in Rome, Wednesday, Feb. 5, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP) ALFREDO FALCONE/LAPRESSE VIA AP

Η Λάτσιο κόλλησε στο 0-0 με την Βερόνα στο "Ολίμπικο" στο εξ αναβολής ματς της 17ης αγωνιστικής και έμεινε στην 3η θέση και στο -4 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Χωρίς γκολ έμειναν Λάτσιο και Βερόνα το βράδυ της Τετάρτης στην Ρώμη, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Serie A, με την ισοπαλία αυτή να μην επιτρέπει στους λατσιάλι να προσπεράσουν την Ίντερ και να τους κρατάει στην 3η θέση και στο -4 από την κορυφή όπου βρίσκεται η Γιουβέντους.

Μαγική εικόνα θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηρίσει κανείς την αναμέτρηση καθώς και οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες για να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα: κορυφαίες φάσεις για τους μπιανκοτσελέστι τα δύο δοκάρια του Λουίς Αλμπέρτο ενώ στον αντίποδα η Βερόνα ατύχησε να βρει απέναντί της έναν εξαιρετικό Στρακόσα που κατέβασε τα ρολά όταν χρειάστηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έμεινε αήττητη για 17ο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος (13 νίκες - 4 ισοπαλίες) και ισοφάρισε το ρεκόρ της από τον Απρίλιο του 1999 με τον Σβεν-Γκόραν Έρικσον στον πάγκο ενώ οι Βερονέζοι επέκτειναν σε επτά ματς το αήττητο σερί τους στην Serie A (3 νίκες - 4 ισοπαλίες), κάτι που πέτυχαν για πρώτη φορά μετά τον Μάιο του 2000.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ