SERIE A

Λάτσιο: Ρίχνει τις απαιτήσεις για τον Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς

Λάτσιο: Ρίχνει τις απαιτήσεις για τον Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς
AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η Λάτσιο θέλει να πουλήσει τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς ώστε να μειώσει τη ζημιά λόγω του κορονοϊου, ρίχνοντας μάλιστα την τιμή για τους επίδοξους αγοραστές.

Η Λάτσιο φαίνεται πρόθυμη να πουλήσει τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, μετά την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των Ρωμαίων. Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας, Κλαούντιο Λοτίτο, έχει ρίξει τις απαιτήσεις του από τα 100 στα 70 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το Calciomercato.

Πρόκειται για μία τακτική που ακολουθούν πολλές ομάδες, λόγω του οικονομικού πλήγματος του κορονοϊού στο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δύσκολα θα παραμείνει στην Ιταλία, καθώς καμία ομάδα της Serie A δεν είναι διατεθειμένη να δώσει αυτό το ποσό για να τον κάνει δικό της. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του το περασμένο καλοκαίρι, και με αυτή την εξέλιξη μπορεί να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον της. Το ίδιο πάντως ισχύει και για την Παρί Σεν Ζερμέν, της οποίας αθλητικός διευθυντής είναι ο Λεονάρντο, ο οποίος στο παρελθόν προσπάθησε να φέρει τον Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς στη Μίλαν.

To συμβόλαιό του με τους Αετούς λήγει το 2024, ενώ προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στη Serie A με 29 συμμετοχές, καθώς απουσίασε μόνο σε ένα παιχνίδι της Λάτσιο λόγω τιμωρίας, έχοντας απολογισμό 5 γκολ και 5 ασίστ.

Photo credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ