SERIE A

Λάτσιο: Κόλλησαν οι διαπραγματεύσεις με τον Στρακόσα

Lazio's goalkeeper Thomas Strakosha during the Italian Serie A soccer match between Lazio and Lecce at Rome's Olympic stadium, Sunday, Nov. 10, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Lazio's goalkeeper Thomas Strakosha during the Italian Serie A soccer match between Lazio and Lecce at Rome's Olympic stadium, Sunday, Nov. 10, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Στασιμότητα στο θέμα επέκτασης της συνεργασίας της Λάτσιο με τον Θωμά Στρακόσα, καθώς ο 25χρονος τερματοφύλακας σύμφωνα με τη Messaggero θέλει διπλασιασμό των ετήσιων απολαβών του.

Μπορεί όλα να έδειχναν ότι ο Θωμάς Στρακόσα και η Λάτσιο είχαν φθάσει σε συμφωνία να επεκτείνουν τη συνεργασία τους - η τρέχουσα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022 - έως το 2025, αλλά σύμφωνα με τη Messaggero παρατηρείται στασιμότητα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας ο 25χρονος τερματοφύλακας θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο σε σχέση με άλλους συμπαίκτες του στην ομάδα της Αιώνιας Πόλης και περιμένει καλύτερη πρόταση.

Αυτή τη στιγμή λαμβάνει γύρω στο 1.000.000 ευρώ ετησίως και ζητά να διπλασιαστούν οι απολαβές του ανά σεζόν (2.000.000 ευρώ). Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές συνεχίζονται και οι επόμενες εβδομάδες αναμένεται να είναι καθοριστικές.

Ο Στρακόσα είναι ο βασικός γκολκίπερ της Λάτσιο (26 συμμετοχές στη Serie A, 1 στο Coppa Italia και 4 στο Europa League) κι έχει σημαντική συμβολή στην κούρσα πρωταθλητισμού που κάνει η ομάδα του.

Photo credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ