SERIE A

Κυνηγάει το κόλπο γκρόσο με Τζοβίνκο η Σασουόλο

Toronto FC Sebastian Giovinco (10) center right, celebrates his goal during a MLS second leg eastern semifinals soccer match against New York City FC in New York, Sunday, Nov. 6, 2016. (AP Photo/Andres Kudacki)
Toronto FC Sebastian Giovinco (10) center right, celebrates his goal during a MLS second leg eastern semifinals soccer match against New York City FC in New York, Sunday, Nov. 6, 2016. (AP Photo/Andres Kudacki) AP PHOTO/ANDRES KUDACKI

Μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας εκτός Ιταλίας ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο είναι πιθανόν να επαναπατριστεί, με την Σασουόλο να προσπαθεί να τον πάρει από την Αλ Χιλάλ.

Το καλοκαίρι του 2015 ο Σεμπάστιαν Τζοβινκο πήρε την απόφαση να αφήσει την Γιουβέντους και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του εκτός συνόρων και δικαιώθηκε σε υπερθετικό βαθμό.

Τόσο με την παρουσία του στο MLS μετρώντας 68 γκολ σε 114 ματς πρωταθλήματος με τη φανέλα των Τορόντο FC, όσο και με αυτήν της Σαουδικής Αραβίας όπου από τον Ιανουάριο του 2019 και έπειτα έχει απολογισμό 5 γκολ σε 19 συμμετοχές .

Τώρα, με την αξία του να έχει ανέβει στο κατακόρυφο, μία ιταλική ομάδα τον έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρο, με την Σασουόλο να βλέπει στο πρόσωπό του τον ιδανικό αντικαστατάτη σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ντομένικο Μπεράρντι με προορισμό την Φιορεντίνα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το "Sky Sport Italia", η Σασουόλο έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στην Αλ-Χιλάλ για τον παίκτη, με τις διαπραγματεύσεις πάντως μόνο εύκολες να μην είναι από τη στιγμή που ο Τζοβίνκο αμείβεται με 10.000.000 ευρώ το χρόνο εκεί.

Photo Credits: AP Photo/Andres Kudacki

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ