SERIE A

Κορονοϊός: Προπονείται μόνος του παίκτης της Τζένοα

Κορονοϊός: Προπονείται μόνος του παίκτης της Τζένοα

Ο αμυντικός της Τζένοα, Εντοάρντο Γκολντανίγκα, προπονείται μόνος του για προληπτικούς λόγους καθώς κατάγεται από το Κοντόνιο, πόλη της Ιταλίας που αποτελεί επίκεντρο του κορονοϊού.

Η εξάπλωση του κορονοϊού στην Ευρώπη, όπως είναι λογικό, επηρεάζει και το ποδόσφαιρο. Στην Ιταλία τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ στην αναμέτρηση του Europa League μεταξύ της Ίντερ και της Λουντογκόρετς δεν επιτρέπεται ούτε η είσοδος δημοσιογράφων.

Μάλιστα, παρόμοιες σκέψεις υπήρχαν και στην Ελλάδα, όμως όπως δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, όλα τα ματς θα διεξαχθούν κανονικά.

Η Τζένοα παίρνει μέτρα για τον κορονοϊό και έχει σε περιορισμό τον αμυντικό της, Εντοάρντο Γκολντανίγκα. Ο 26χρονος ιταλός σύμφωνα με την εφημερίδα "Il Secolo XIX" προπονείται μόνος του, καθώς κατάγεται από την πόλη Κοντόνιο, η οποία είναι το επίκεντρο του κορονοϊού.

Ο ίδιος δεν νοσεί από τον ιό, αλλά αποφάσισε από κοινού με την ομάδα του, εφόσον έχει επαφές με την οικογένειά του που ζει στην πόλη, να μπει σε μίνι καραντίνα για την προστασία των συμπαικτών του.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ