SERIE A

Κοντά στην Μπρέσια ο Μπαλοτέλι

Italy's Mario Balotelli, left, kicks the ball while France's Edil Rami looks on during a friendly soccer match between France and Italy at the Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, June 1, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Italy's Mario Balotelli, left, kicks the ball while France's Edil Rami looks on during a friendly soccer match between France and Italy at the Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, June 1, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Η Φλαμέγκο αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Μάριο Μπαλοτέλι και ο 29χρονος Ιταλός επιθετικός είναι κοντά στην επιστροφή του στην πατρίδα του για την Μπρέσια.

Φάνταζε μια ανάσα από τη μετακίνησή του στη Βραζιλία για λογαριασμό της Φλαμένγκο. Ωστόσο, οι απαιτήσεις και τα νέα καπρίτσια που εμφάνιζε συνεχώς δεν έγιναν αποδεκτά από την ομάδα του Ρίο ντε Ζανέιρο.

Η Φλαμένγκο με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Μάριο Μπαλοτέλι και ο 29χρονος Ιταλός επιθετικός είναι κοντά στην επιστροφή του στην Ιταλία. Την Παρασκευή (16/8) θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ομάδας από τη Λομβαρδία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θ' ανακοινωθεί ως το νέο μεταγραφικό απόκτημα των μπιανατζούρι.

Ο Σούπερ Μάριο επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από τρία χρόνια, καθώς από το 2016 βρισκόταν στη Γαλλία. Φόρεσε αρχικά τη φανέλα της Νις και πέρυσι της Μαρσέιγ. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μίλαν, Ίντερ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μπρέσια επέστρεψε στη Serie A και την Κυριακή (16/8) αντιμετωπίζει την Περούτζα για το Coppa Italia.

Photo credits: AP Images

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ