SERIE A

Κοντά στη Νάπολι ο Βεσίνο

Inter Milan's Matias Vecino celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 9, 2020. (Massimo Paolone/Lapresse via AP)
Inter Milan's Matias Vecino celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 9, 2020. (Massimo Paolone/Lapresse via AP) AP

Η Νάπολι βρίσκεται σύμφωνα με ιταλικά media κοντά στην απόκτηση του 29χρονου Ουρουγουανού κεντρικού μέσου, Ματίας Βεσίνο, από την Ίντερ.

Ο Ματίας Βεσίνο δεν υπολογίζεται από την Ίντερ για τη νέα σεζόν και η Νάπολι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους νερατζούρι για να αποκτήσει τον 29χρονο Ουρουγουανό μέσο.

Ο Βεσίνο γεννήθηκε στο Κανελόνες και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σεντράλ. Τον απέκτησε η Νασιονάλ και το 2013 τον πούλησε στη Φιορεντίνα αντί 2.300.000 ευρώ. Παραχωρήθηκε δανεικός σε Κάλιαρι, και Έμπολι.

Η Ίντερ έβγαλε από τα ταμεία της 24.000.000 ευρώ το 2017 για να τον πάρει από την ομάδα της Φλωρεντίας. Τα ιταλικά media θεωρούν ότι οι διαπραγματεύσεις θα έχουν αίσιο τέλος και ο Βεσίνο θα γίνει συμπαίκτης του Κώστα Μανωλά στους παρτενοπέι.

Photo credits: Massimo Paolone/Lapresse via AP

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ