SERIE A

Κασάνο: "Να πάρει Ιγκουαΐν στη θέση του Ικάρντι η Ίντερ"

Sampdoria's Antonio Cassano celebrates after scoring a goal during a Serie A soccer match between Sampdoria and Juventus Milan, in Genoa, Italy, Sunday, Jan. 10, 2016. (AP Photo/Carlo Baroncini)
Sampdoria's Antonio Cassano celebrates after scoring a goal during a Serie A soccer match between Sampdoria and Juventus Milan, in Genoa, Italy, Sunday, Jan. 10, 2016. (AP Photo/Carlo Baroncini) AP PHOTO/CARLO BARONCINI

Ο Αντόνιο Κασάνο εξέφρασε την άποψη πως η Ίντερ πρέπει να αποκτήσει τον Ιγκουαΐν στη θέση του Ικάρντι ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός που δεν του επέτρεψε να γίνει... Μέσι.

Έχοντας παίξει και στις δύο μεγάλες ομάδες του Μιλάνου ο Αντόνιο Κασάνο δικαιούται να έχει άποψη για τα όσα συμβαίνουν φέτος σε Μίλαν και Ίντερ, με αποτέλεσμα να βγάλει είδηση στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο "Sky Sport".

"Εάν είχα μία μαγική μπαγκέτα, θα έπαιρνα τον Ιγκουαΐν από την Μίλαν και θα τον έβαζα στο ρόστερ της Ίντερ για να αντικαταστήσει τον Ικάρντι.

Ο Πιπίτα είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής. Στον Μάουρο Ικάρντι θα έλεγα "εάν θέλεις να φύγεις, γεια σου: καλό ταξίδι". Αυτό σκέφτομαι εγώ", τόνισε με δηλώσεις του ο "Φανταντόνιο" και πρόσθεσε:

"Ο Ιγκουαΐν είναι ο μοναδικός γενναίος παίκτης της Μίλαν, αντί να τον πουλήσουν οι ροσονέρι θα έπρεπε να φτιάξουν την ομάδα γύρω του.

Είναι λογικό να κουράζεται έχοντας τέτοιους παίκτες γύρω του. Εγώ θα έκανα ό,τι είπε ο Γκατούζο θα τον κλείδωνα σπίτι μου".

Στην ίδια συνέντευξη, ο παλαίμαχος επιθετικός ρωτήθηκε και για τη δική του καριέρα, με τον Κασάνο να υποστηρίζει πως θα μπορούσε με λίγο περισσότερο... μυαλό να γίνει Μέσι.

"Έχω παίξει στις πιο δυνατές ομάδες στον κόσμο, δεν μπορώ να πω ότι δεν ήμουν ευτυχής ή τυχερός. Ήξερα πως ακόμα και αν αποτύχαινα, θα υπήρχε ένα άλλο τρένο για να με περιμένει.

Όπως είχε πει ο Τότι λίγο καιρό πριν, έδινα το 50% από αυτό που μπορούσα πραγματικα. Έσπερνα την καταστροφή, δεν μου άρεσε να παίρνω μέρος σε προπονήσεις. Έαν έκανα αυτό που έπρεπε για 15 χρόνια, θα γινόμουν όπως ο Μέσι".

Photo Credits: AP Photo/Carlo Baroncini

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ