SERIE A

Καπέλο: "Με Μανωλά-Κουλιμπαλί χτυπά πρωτάθλημα η Ναπολι"

Roma's Kostas Manolas, left, and Lorenzo Pellegrini celebrate their side's 3-1 win at the end of the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas, left, and Lorenzo Pellegrini celebrate their side's 3-1 win at the end of the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Φάμπιο Καπέλο τόνισε με δηλώσεις του στην "Corriere dello Sport" πως αν η Νάπολι πάρει τον Κώστα Μανωλά δημιουργεί σούπερ δίδυμο στην άμυνα, ικανό να την οδηγήσει στον τίτλο.

Η ομάδα στην οποία θα παίξει ο Κώστας Μανωλάς τη νέα σεζόν αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο καυτά μεταγραφικά σίριαλ που παίζεται στην Ιταλία και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως με την απόκτηση του Έλληνα διεθνούς στόπερ από την Ρόμα, η Νάπολι θα ισχυροποιηθεί στο κέντρο της άμυνάς της.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Φάμπιο Καπέλο, με τον πολύπειρο και άκρως επιτυχημένο Ιταλό προπονητή να κάνει δηλώσεις που φιλοξενούνται στη σημερινή "Corriere dello Sport" και να εκφράζει την ακράδαντη πεποίθησή του πως με Κουλιμπαλί-Μανωλά στα στόπερ, η ομάδα του ιταλικού Νότου θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του σκουντέτο.

Καπέλο: "Με Μανωλά-Κουλιμπαλί χτυπά πρωτάθλημα η Ναπολι"

"Με Μανωλά και Κουλιμπαλί η Νάπολι θα έχει κεντρικό αμυντικό δίδυμο που θα σχηματίζει τείχος και θα της επιτρέψει να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα.

Με τον Έλληνα και με άλλες δύο προσθήκες, η ομάδα του Αντσελότι θα είναι πολύ ανταγωνιστική", δήλωσε χαρακτηριστικά ο άλλοτε τεχνικός των Μίλαν, Ρόμα, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος έκανε αναφορά και στις μεταγραφικές κινήσεις των Ίντερ και Γιουβέντους:

"Προσοχή στην Ίντερ του Κόντε. Μου αρέσουν οι Μπαρέλα και Σένσι που πάει να αποκτήσει. Εάν η Γιουβέντους πάρει τον Ντε Λιχτ έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Ξανά. Θα πάμε κατευθείαν στη νέα σεζόν. Εάν όμως δεν τον πάρει..."

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Corriere dello Sport: "O Μανωλάς βρέθηκε ήδη στην Νάπολη για να βρει σπίτι"
Ρόμα: Θέλει μόνο χρήματα από την Νάπολι για τον Μανωλά
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ