SERIE A

Κάλιαρι - Σαμπντόρια 4-3: Εκπληκτική ανατροπή με buzzer beater στο 96'

Κάλιαρι - Σαμπντόρια 4-3: Εκπληκτική ανατροπή με buzzer beater στο 96'

Η Κάλιαρι βρέθηκε να χάνει με 3-1 από τη Σαμπντόρια μέχρι το 74' αλλά κατάφερε και γύρισε την αναμέτρηση φτάνοντας στη νίκη στο 90+6' με τον Τσέρι.

Η εντυπωσιακή πορεία της Κάλιαρι στη φετινή Serie A συνεχίζεται και αυτή τη φορά η ομάδα του Ράτζα Ναϊνγκολάν έδειξε χαρακτήρα πρωταθλητή καθώς βρέθηκε να χάνει 3-1 μέχρι το 74' αλλά κατάφερε στο 96' με γκολ του Τσέρι να φτάσει στην ανατροπή και το τρίποντο με 4-3.

Η Κάλιαρι μετά απ' αυτή τη νίκη έφτασε τους 28 βαθμούς και έφτασε στην 4η θέση και ισοβάθμησε με τη Ρόμα ενώ μείωσε στους δύο πόντους από τη Λάτσιο. Ο Ζοάο Πέδρο πέτυχε δύο τέρματα ενώ ο Ναϊνγκολάν με ένα γκολ και μια ασίστ επίσης συνέβαλε τα μέγιστα στην επική ανατροπή των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο ματς με τον Κουαλιαρέλα στο 38' να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του ενώ ο Ραμίρεζ στο 52' έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα της Γένοβα με ωραίο διαγώνιο σουτ από τα αριστερά.

Ο Ναϊνγκολάν ήταν αυτός που μείωσε στο 69' μετά από πάσα του Τσιγκαρίνι και σουτ έξω από την περιοχή αλλά στο επόμενο λεπτό ο Κουαλιαρέλα με βολέ με το αριστερό έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στην Σαμπντόρια.

Από το 74' και μετά όμως στο γήπεδο υπήρχε μόνο η ομάδα του Μπάμπη Λυκογιάννη, ο οποίος ήταν στον πάγκο, με την Κάλιαρι να πετυχαίνει τρία γκολ. Σε 3-2 μείωσε ο Ζοάο Πέδρο με υπέροχο τακουνάκι μετά από πάσα του Πελεγκρίνι και το 3-3 έγινε στο 76' και πάλι με τον Πέδρο με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από ασίστ του Ναϊνγκολάν.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να παλεύουν και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασαν στην ολική ανατροπή με 4-3 μετά από γκολ του Τσέρι μετά από ασίστ του Πελεγκρίνι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

PHOTO CREDITS: AP IMAGES

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ