SERIE A

Ίντερ - Πάρμα 2-2: Έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή οι "νερατζούρι"

Inter Milan's Romelu Lukaku, center, scores his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Parma at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Saturday, Oct. 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Romelu Lukaku, center, scores his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Parma at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Saturday, Oct. 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η Ίντερ δεν εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Λέτσε με τη Γιουβέντους και στραβοπάτησε και αυτή καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2το Μιλάνο με την Πάρμα.

Την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της Serie A έχασε η Ίντερ το βράδυ του Σαββάτου καθώς οι νερατζούρι λίγες ώρες μετά τη γκέλα της Γιουβέντους με την Λέτσε αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Πάρμα στο Μιλάνο.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή και τελικά η Ίντερ έσωσε το βαθμό στο 51' με γκολ του Λουκάκου ενώ είχε σπουδαία ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να πάρει τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στην αναμέτρηση στο 23' όταν ο Καντρέβα με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Σέπε. Η Πάρα όμως γύρισε το ματς μέσα σε τέσσερα λεπτά. Αρχικά στο 26' ο Καραμό που είναι δανεικός από την Ίντερ στην Πάρμα με ένα υπέροχο τέρμα με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε και δεν πανηγύρισε. Στο 30' ο Καραμό έδωσε την ασίστ στον Ζορζίνιο ο οποίος ευστόχησε και έβαλε μπροστά στο σκορ την Πάρμα.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε στο δεύτερο μέρος κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Λουκάκου στο 51' με τον διαιτητή να συμβουλεύεται για αρκετή ώρα και το VAR και να δείχνει τελικά σέντρα.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Εσπόσιτο, έφτασε κοντά στο να κάνει την ολική ανατροπή για την Ίντερ αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε μόλις έξω από την εστία του Σέπε.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ