SERIE A

Ίντερ - Λάτσιο 0-1: Ο Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς "έβαλε φωτιά" στους Μιλανέζους

Lazio's Ciro Immobile holds back Inter Milan's Marcelo Brozovic during the Serie A soccer match between Inter Milan and Lazio at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Lazio's Ciro Immobile holds back Inter Milan's Marcelo Brozovic during the Serie A soccer match between Inter Milan and Lazio at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Με μία χρυσή κεφαλιά του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς η Λάτσιο πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 στο Μιλάνο επί της Ίντερ και αναθέρμανε τις ελπίδες της για έξοδο στο Champions League.

H Ίντερ προερχόταν από τη νίκη στο ντέρμπι της πόλης κόντρα στην Μίλαν (3-2) και ήθελε το τρίποντο για να εδραιωθεί στην 3η θέση και να διασφαλίσει την παρουσία της και τη νέα σεζόν στο Champions League, όμως η Λάτσιο φρόντισε να της "κόψει τα φτερά".

Οι 18 τελικές προσπάθειες που είχαν σε όλο το ματς οι "νερατζούρι" δεν μετουσιώθηκαν σε κάποιο γκολ, με τους παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι από την πλευρά τους να το βρίσκουν στο 13', όταν μετά τη σέντρα του Λουίς Αλμπέρτο από τα αριστερά ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς εκτέλεσε με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι τον Χαντάνοβιτς.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Ίντερ έχει πλέον αρκετές ομάδες να την κυνηγούν για να την πετάξουν εκτός 4άδας (έχει 53 βαθμούς, με την Μίλαν να είναι στους 51 και τις Αταλάντα και Λάτσιο στους 48), ενώ σαν να μην έφτανε η ήττα ήρθαν και οι δηλώσεις του Λουτσιάνο Σπαλέτι στη συνέντευξη Τύπου για τον αποκλεισμό από την αποστολή του Ικάρντι για να κάνουν πιο βαρύ το κλίμα.

Inter Milan's Mauro Icardi and his wife Wanda Nara follow the Serie A soccer match between Inter Milan and Lazio at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi and his wife Wanda Nara follow the Serie A soccer match between Inter Milan and Lazio at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

"Σήμερα ο Μάουρο έπρεπε να μείνει εκτός για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε, ήταν σωστό να παίξουν άλλοι παίκτες.

Για πόσο καιρό η Ίντερ δεν έπαιζε στο Champions League και είχε μέσα τον Ικάρντι; Σε πόσα ματς έχουμε παίξει χειρότερα με εκείνον στον αγωνιστικό χώρο;

Δεν είναι Μέσι ή Ρονάλντο. Δεν υπάρχουν πολλοί σαν εκείνους στον κόσμο του ποδοσφαίρου για να κάνουν τη διαφορά", είπε μεταξύ άλλων ο Λουτσιάνο Σπαλετι, εμφανώς εκνευρισμένος με την υπόθεση ανανέωσης ή μη του συμβολαίου του Ικάρντι που έχει εξελιχτεί σε σίριαλ.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ'Αμπρόζιο (79' Καντρέβα), Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ασαμόα, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Πολιτάνο, Βαλέρο (74' Ναϊνγκολάν), Πέρισιτς, Μπαλντέ (84' Ζοάο Μάριο)

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσα, Φελίπε, Ατσέρμπι, Μπάστος, Ρομούλο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λούκας Λέιβα, Λουίς Αλμπέρτο (67' Παρόλο), Λούλιτς (87' Ντουρμισί), Ιμόμπιλε, Κορέα (27' Καϊσέδο)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 29ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 29 Μαρτίου

Κιέβο - Κάλιαρι 0-3 (16' Πισακάνε, 33', Ζοάο Πέδρο, 43' Ιονίτα)

Σάββατο 30 Μαρτίου

Ουντινέζε - Τζένοα 2-0 (4' Οκάκα, 61' Μαντραγκόρα)

Γιουβέντους - Εμπολι 1-0 (72' Κέαν)

Σαμπντόρια - Μίλαν 1-0 (1' Ντεφρέλ)

Κυριακή 31 Μαρτίου

Πάρμα - Αταλάντα 1-3 (8' Ζερβινιό / 24' Πάσαλιτς, 75' 90+4' Σαπάτα)

Ρόμα - Νάπολι 1-4 (45' πεν. Περότι / 2' Μίλικ, 50' Μέρτενς, 54' Βέρντι, 81' Γιουνές)

Φροζινόνε - Σπαλ 0-1 (13' Βικάρι)

Φιορεντίνα - Τορίνο 1-1 (7' Σιμεόνε / 34' Μπαζέλι)

Μπολόνια - Σασουόλο 2-1 (68' πεν. Πούλγκαρ, 90+6' Ντέστρο, 90+2 Μπογκά)

Ίντερ - Λάτσιο 0-1 (13' Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς)

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κιέβο - Κάλιαρι 0-3: Ακόμα πιο κοντά στoν υποβιβασμό οι γηπεδούχοι
Γιουβέντους - Έμπολι 1-0: Πήρε φόρα και δεν σταματάει ο Κέαν
Σαμπντόρια - Μίλαν 1-0: Η γκάφα του Ντοναρούμα κόστισε στους "ροσονέρι"

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ