SERIE A

Ίντερ: Κάνει δικό της τον Χακίμι

Dortmund's Achraf Hakimi, left, challenges for the ball with Inter Milan's Cristiano Biraghi during the Champions League group F soccer match between Borussia Dortmund and Inter Milan, in Dortmund, Germany, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Achraf Hakimi, left, challenges for the ball with Inter Milan's Cristiano Biraghi during the Champions League group F soccer match between Borussia Dortmund and Inter Milan, in Dortmund, Germany, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Ίντερ είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον 22χρονο δεξιό μπακ της Ντόρτμουντ, Ασράφ Χακίμι, ο οποίος έβγαλε μάτια τη φετινή σεζόν στην Bundesliga και ανήκει στη Ρεάλ.

Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η Ίντερ, η οποία με αστραπιαίες κινήσεις βρίσκεται ένα βήμα από την απόκτηση του 22χρονου δεξιού μπακ, Ασράφ Χακίμι.

Ο Χακίμι αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες σεζόν στη Ντόρτμουντ, ως δανεικός από τη Ρεάλ, και φέτος έκανε πράγματα και θαύματα στην Bundedsliga με τη Μπορούσια. Συνολικά στους Γερμανούς αυτά τα δύο χρόνια έπαιξε σε 72 ματς και είχε 12 γκολ και 17 ασίστ.

Ο δανεισμός του από τη Ρεάλ λήγει φέτος και έπρεπε να επιστρέψει στην Ισπανία. Αποτελεί όμως διακαή πόθο του Αντόνιο Κόντε και σύμφωνα με τους Ιταλούς η Ίντερ αναμένεται να βγάλει από τα ταμεία της περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Οι Ιταλοί γράφουν πως εκτός από τη θέση βασικού που θα έχει στην Ίντερ θα έχει και ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 5 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα σημειώνουν πως ο Χακίμι έχει πει ήδη το ναι στην Ίντερ με την οποία τα έχει βρει σε όλα.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ