SERIE A

Η Φιορεντίνα θέλει τον Μάντζουκιτς

Juventus' Mario Mandzukic holds the Serie A soccer title trophy, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Mario Mandzukic holds the Serie A soccer title trophy, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Κροάτης επιθετικός, Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ντουχαΐλ, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φιορεντίνα.

Ο Μάριο Μάντζουκιτς έλυσε πρόωρα το συμβόλαιό του με την πρώην ομάδα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Αλ Ντουχαΐλ, ύστερα από ένα εξάμηνο συνεργασίας, στο οποίο σημείωσε μόλις ένα μόλις γκολ.

Ο Κροάτης επιθετικός είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport βρίσκεται στο στόχαστρο της Φιορεντίνα.

Η ομάδα της Τοσκάνης θέλει να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και ο 34χρονος φορ είναι η πρώτη λύση για την επίθεση. Τον περασμένο Ιανουάριο ο Μάριο Μάντζουκιτς έφυγε από τη Γιουβέντους και υπέγραψε για 18 μήνες στην Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ. Την ομάδα στην οποία ο στράικερ του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, σημείωσε 90 γκολ σε 78 συμμετοχές από το 2016 μέχρι το 2019.

Η θητεία του Μάντζουκιτς στην Αλ Ντουχαΐλ, όμως, δεν είχε την παραμικρή σχέση με εκείνη του Μαροκινού. Σε αυτό το εξάμηνο που αγωνίστηκε στο Κατάρ έκανε μόλις επτά συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ. Στο παρελθόν ο Μάντζουκιτς πέρασε από Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπάγερν, Βόλφσμπουργκ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Photo credits: AP Images

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ