ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αγκαλιά του Κιέζα με το ball boy που έμεινε στην ιστορία!

Fiorentina's Federico Chiesa, right, and AC Milan's Ignazio Abate go for the ball during a Serie A soccer match at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Fiorentina's Federico Chiesa, right, and AC Milan's Ignazio Abate go for the ball during a Serie A soccer match at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Φεντερίκο Κιέζα έγραψε το 3-0 κόντρα στην SPAL και πήρε μέρος σε έναν από τους συλλεκτικούς πανηγυρισμούς στην ιστορία της Serie A. Συμπρωταγωνιστής ο μικρότερος αδερφός του (VIDEO).

Θεωρείται ως το "next best thing" στο ιταλικό ποδόσφαιρο όσον αφορά στους επιθετικούς και σε κάθε ματς προσπαθεί να δικαιώσει την ταμπέλα που του έχουν κολλήσει, μέσα από τα γκολ του με τη φανέλα της Φιορεντίνα.

Στο τελευταίο πάντως που σημείωσε με τους "βιόλα", ο Φεντερίκο Κιέζα τράβηξε τα βλέμματα όχι με αυτό καθαυτό το τέρμα με το οποίο έριξε ουσιαστικά τίτλους τέλους στον αγώνα με την SPAL (έκανε το 3-0 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ) αλλά με τον τρόπο που επέλεξε να το πανηγυρίσει.

Ο νεαρός άσος έτρεξε προς τη γραμμή του πλαγίου άουτ και αγκάλιασε ένα από τα ball boys στο "Αρτέμιο Φράνκι" που δεν ήταν όμως κάποιο τυχαίο παιδί αλλά ο μικρότερος αδερφός του, Λορέντσο!

Την ίδια ώρα ο μπαμπάς Κιέζα, Ενρίκο (Ιταλός πρώην στράικερ) παρακολουθούσε υπερήφανος από τις εξέδρες να εκτυλίσσεται μία σκηνή που παρέπεμπε σε... οικογενειακή συγκέντρωση!

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ