SERIE A

Γκασπερίνι: "Είχα κορονοϊό, σκέφτηκα ακόμη και το θάνατο"

Atalanta's coach Gian Piero Gasperini looks on during the Europa League group E soccer match between Everton and Atalanta at the Goodison Park stadium in Liverpool, England on Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Atalanta's coach Gian Piero Gasperini looks on during the Europa League group E soccer match between Everton and Atalanta at the Goodison Park stadium in Liverpool, England on Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο προπονητής της Αταλάντα, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, αποκάλυψε σε συνέντευξη ότι διαγνώστηκε με κορονοϊό κατά την επιστροφή από τη Βαλένθια και παραδέχθηκε ότι φοβήθηκε για τη ζωή του. Αντίθετος με τις πέντε αλλαγές.

Συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport παραχώρησε ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, ο οποίος αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με κορονοϊό μετά τη ρεβάνς της Αταλάντα με τη Βαλένθια στο Μεστάγια.

Ο 62χρονος Ιταλός προπονητής των μπεργκαμάσκι τόνισε ότι φοβήθηκε για τη ζωή του και εξέφρασε την αισιοδοξία του για συνέχεια της ήδη επιτυχημένης πορείας στο Champions League.

"Είχα τον κορονοϊό, διαγνώστηκα θετικός μόλις γυρίσαμε από τη Βαλένθια. Ήμουν εξαντλημένος. Σκέφτηκα ακόμη και το θάνατο. Ο πόνος που άφησε ο ιός στην πόλη του Μπέργκαμο θα μας δώσει ώθηση να συνεχίσουμε στο Champions League", υποστήριξε αρχικά ο προπονητής της Αταλάντα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνέχιση της σεζόν:

"Είμαστε στην τέταρτη θέση, δεν κοιτάζω την Ίντερ που βρίσκεται στην τρίτη. Κοιτάζω τη Ρόμα που βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Είμαι αντίθετος με τις πέντε αλλαγές".

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ