SERIE A

Γιουβέντους: Ματιές στον Νικολό Τζανιόλο της Ρόμα

Roma's Nicolo Zaniolo celebrates after he scored his side's second goal during a Serie A soccer match between Roma and AC Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 27, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Nicolo Zaniolo celebrates after he scored his side's second goal during a Serie A soccer match between Roma and AC Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 27, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Η Γιουβέντους εξετάζει την περίπτωση του Νικολό Τζανιόλο της Ρόμα, με τους Ρωμαίους να ψάχνονται να πουλήσουν ποδοσφαιριστές για να μετριάσουν την οικονομική ζημιά.

Η Γιουβέντους εξετάζει την περίπτωση του Νικολό Τζανιόλο, με μία πρόταση 50 εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους, να είναι αρκετή για να γίνει αποδεκτή από την Ρόμα, σύμφωνα με τον Alfredo Pedulla. Ένας λόγος που η πρόταση θα είναι εύκολα αποδεκτή, είναι γιατί οι Ρωμαίοι κατέγραψαν οικονομικές απώλειες ύψους 126 εκατομμυρίων ευρώ τους τελευταίους εννέα μήνες.

Η Ρόμα θα ήθελε 60 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει, καθώς για τον Τζανιόλο η Ίντερ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 15%. Η ''Μεγάλη Κυρία'' έχει θέσει στις προτεραιότητες της τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, καθώς θέλει να επενδύσει στο ταλέντο του με γνώμονα το μέλλον.

Με την περίπτωσή του θα ασχοληθεί μετά την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Ρεάλ Μαρίτης. Την φετινή χρονιά ο Τζανιόλο πραγματοποίησε 26 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 6 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ, ενώ υπέστη ρήξη χιαστών στις αρχές του 2020. Το συμβόλαιό του στην Ρόμα εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ