SERIE A

Γιουβέντους - Λέτσε 4-0: Με τεσσάρα στο +7 η Γιούβε

Juventus' Paulo Dybala, left, celebrates after a goal during the Serie A soccer match between Juventus and Lecce, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Friday, June 26, 2020. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP)
Juventus' Paulo Dybala, left, celebrates after a goal during the Serie A soccer match between Juventus and Lecce, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Friday, June 26, 2020. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP) AP

Η Γιουβέντους με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο 45λεπτο νίκησε τη Λέτσε 4-0 με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με 10 παίκτες από το 31' και πλέον βρίσκεται στο +7 από τη Λάτσιο στη μάχη του τίτλου.

Με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος και εκμεταλλευόμενη πως η Λέτσε έπαιζε με 10 παίκτες από το 31' η Γιουβέντους επικράτησε 4-0 και βρίσκεται επτά πόντους μπροστά από τη Λάτσιο στη μάχη για τον τίτλο στην Ιταλία.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχουν τέσσερα τέρματα σε 32' με τον Ντιπάλα να ανοίγει το δρόμο με υπέροχο τέρμα ενώ οι Ρονάλντο, Ιγκουαίν και Ντε Λιχτ πέτυχαν τα άλλα τρία τέρματα της "Γιούβε".

ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ

Στο πρώτο μέρος έγινε ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να απειλούν η μία την εστία της άλλης αλλά χωρίς να μπορούν να σκοράρουν. Κάθε επιθετική ενέργεια, είτε των γηπεδούχων, είτε των φιλοξενούμενων, ακόμα και από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη πήγαινε έξω.

Η Λέτσε έμεινε αρκετά νωρίς στο παιχνίδι με παίκτη λιγότερο καθώς στο 31' ο Λουτσιόνι έκανε λάθος κοντρόλ, ο Ντιμπάλα του έκλεψε τη μπάλα και αυτός τον ανέτρεψε ενώ ο Αργεντινός έβγαινε τετ α τετ με τον Γκάμπριελ με αποτέλεσμα να δεχτεί την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η Γιουβέντους αύξησε την υπεροχή της αλλά ήταν άστοχη και δεν μπόρεσε να προηγηθεί στο σκορ ενώ οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο δεν κλείστηκαν.

ΤΡΟΜΕΡΟ ΓΚΟΛ ΝΤΙΜΠΑΛΑ

Με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου η Γιουβέντους αύξησε την πίεση της και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 53' με πανέμορφο γκολ του Ντιμπάλα. Ο Ρονάλντο έγινε αποδέκτης της μπάλας, έδωσε με τη μία στον Αργεντινό και αυτός με ένα τρομερό αριστερό σουτ εκτός περιοχής έστειλε στη μπάλα στο αριστερό γάμα του Γκάμπριελ.

Εννιά λεπτά αργότερα ο Ρονάλντο κέρδισε πέναλτι. Ο Πορτογάλος ανέλαβε την εκτέλεση του, έστειλε τη μπάλα στο κέντρο της εστίας και έγραψε το 2-0 για την ομάδα του.

Ο Ρονάλντο ήταν πρωταγωνιστής και στο 3-0 καθώς στο 83' βγήκε στην αντεπίθεση, έκανε κίνηση προς την περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε με τακουνάκι προς τον Ιγκουαίν που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι. Ο Αργεντινός φορ έβαλε τη μπάλα μπροστά του και με το αριστερό έγραψε το 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ντε Λιχτ δύο λεπτά αργότερα μετά από σέντρα από τα δεξιά και κοντινή κεφαλιά από τη μικρή περιοχή.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Σάρι): Στσέσνι, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Ματουιντί, Πιάνιτς, Μπετανκούρ, Ραμπιό (52' Κόστα), Ντιμπάλα, Μπερναρντέρσκι (68' Ράμσεϊ), Ρονάλντο.

ΛΕΤΣΕ (Λιβεράνι): Γκάμπριελ, Ρισπόλι, Ντονάτι, Λουτσιόνι, Παζ, Βέρα (78' Καλντερόνι), Ταχτσίδης, Πετριτσιόνε (46' Ροσετίνι), Μανκόσου (72' Μπαράκ), Σάχκοβ, Φάλκο (62' Μπαμπακάρ)

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ