SERIE A

Γιουβέντους - Κιέβο 3-0: Μηχανή γκολ και νικών η "κυρία", στο +9 από την Νάπολι

Juventus' Cristiano Ronaldo, centre, celebrates with teammates Juventus' Douglas Costa, left and Juventus' Blaise Matuidi after the end of the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. Juventus won the game 2-0.(AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo, centre, celebrates with teammates Juventus' Douglas Costa, left and Juventus' Blaise Matuidi after the end of the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. Juventus won the game 2-0.(AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Χωρίς να εντυπωσιάσει αλλά με ουσία και σοβαρότητα στο παιχνίδι της, η Γιουβέντους νίκησε 3-0 την Κιέβο και άφησε εννέα πόντους πίσω την 2η Νάπολι. Πρώτο χαμένο πέναλτι για Ρονάλντο με τα ασπρόμαυρα.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του ιταλικού Super Cup (1-0 την Μίλαν), η Γιουβέντους επικράτησε άνετα 3-0 της Κιέβο στο "Allianz Stadium" και συνέχισε την ξέφρενη πορεία της στη φετινή Serie A (18 νίκες - 2 ισοπαλίες ο απολογισμός της) που την φέρνει στο +9 από τη 2η της βαθμολογίας Νάπολι.

Οι "μπιανκονέρι" δεν έθελξαν με την απόδοσή τους, όμως αντιμετώπισαν το παιχνίδι με τη μέγιστη σοβαρότητα και με όπλο την ποιότητα των παικτών τους πανηγύρισαν τη 13η επιτυχία τους στα 14 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι στους Βερονέζους ανεξαρτήτως έδρας.

Σημαντικό ρόλο ώστε να μην "ιδρώσουν" έπαιξε το γεγονός πως προηγήθηκαν στην πρώτη τους καλή ευκαιρία στο ματς, με το σουτ του Ντόουγκλας Κόστα εκτός περιοχής να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Σορεντίνο στο 13', αλλά και ότι έκαναν το 2-0 στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με πλασέ του Εμρέ Τζαν (πρώτο γκολ με την Γιουβέντους) μετά από ονειρεμένη ασίστ του Ντιμπάλα.

Στο 53' ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει αλλά είδε τον Στέφανο Σορεντίνο να αποκρούει το πέναλτι που του εκτέλεσε (πρώτο του χαμένο με την Γιουβέντους, τελευταία φορά που δεν σκόραρε από την άσπρη βούλα ήταν τον Νοέμβριο του 2017 σε ματς της Ρεάλ με την Μάλαγα), για να διαμορφωθεί το τελικό 3-0 στο 84'.

Τότε που ο Μπερναρντέσκι εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά και έφερε τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, με τον Ρουγκάνι να πηδάει ανενόχλητος και να στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Σορεντίνο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Κιελίνι, Σάντρο (89' Κιν), Μπερναρντέσκι (86' Σπινατσόλα), Τζαν, Ματουιντί, Κόστα (76' Μπεντανκούρ), Ντιμπάλα, Ρονάλντο

ΚΙΕΒΟ: Σορεντίνο, Ντεπάολι (66' Ζαροσίνσκι), Τόμοβιτς, Ροσετίνι, Μπάνι, Χετεμάι (61' Βινιάτο), Ραντοβάνοβιτς, Κινί, Τζακερίνι, Πελισιέρ (65' Στεπίνσκι), Μετζορίνι

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ