ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους - Ίντερ 1-0: Με Μάντζουκιτς πήρε το ντέρμπι η "Βέκια Σινιόρα"

Juventus forward Mario Mandzukic, left, celebrates with his teammate Cristiano Ronaldo after scoring during the Champions League group H soccer match between Juventus and Valencia at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus forward Mario Mandzukic, left, celebrates with his teammate Cristiano Ronaldo after scoring during the Champions League group H soccer match between Juventus and Valencia at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η Γιουβέντους ήταν η μεγάλη νικήτρια του "Derby d' Italia", επικρατώντας 1-0 της Ίντερ χάρη σε γκολ του Μάντζουκιτς στο 66ο. Στο +14 από τους νερατζούρι η ομάδα του Αλέγκρι, η οποία παραμένει αήττητη.

Και τώρα πιάστε την... Η Γιουβέντους δεν έχει αντίπαλο στο Καμπιονάτο και όλα δείχνουν ότι θα κατακτήσει ένα από τα πιο εύκολα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Μετά το 1-0 απέναντι στην Ίντερ στο "Derby d' Italia" χάρη στο γκολ του Μάντζουκιτς στο 66ο λεπτό με κεφαλιά, έχει αποσπαστεί 14 βαθμούς από τους "νερατζούρι" και καλπάζει (και) για τον φετινό τίτλο

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Η ομάδα του Σπαλέτι είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, όταν στο 29' ο Γκαλιαρντίνι βρέθηκε απέναντι από τον Στσέσνι, αλλά σημάδεψε το αριστερό του δοκάρι από εξαιρετική θέση, ενώ είχε και άλλες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος. Όσο για την Γιουβέντους, είχε ορισμένα καλά διαστήματα στο πρώτο 45λεπτο, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, με το 0-0 να μην αλλάζει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η "Βέκια Σινιόρα" ήταν καλύτερη και κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 66'. Ο Κανσέλο έκανε σέντρα από τα αριστερά, ο Μάντζουκιτς βρέθηκε μπροστά από τον Ασαμόα, έπιασε την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή και εκτέλεσε τον Χαντάνοβιτς για 1-0, το οποίο έμελλε να μείνει ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Στα εναπομείναντα λεπτά, η Ίντερ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Σπαλέτι έβαλε μέσα τον Λαουτάρο, ο οποίος είχε δυο καλές στιγμές στο 78' και στο 92', αλλά τα σουτ που επιχείρησε, δεν βρήκαν στόχο. Το φινάλε βρήκε τον Αλέγκρι και τους παίκτες του να πανηγυρίζουν, αφού έκαναν άλμα τίτλου και ενώ είμαστε ακόμα στην 15η αγωνιστική.

Η Γιουβέντους έφτασε τους 43 βαθμούς και είναι στο +11 από τη δεύτερη Νάπολι, η οποία υποδέχεται την Φροζινόνε και αν τη νικήσει, διατηρεί τη διαφορά στους οκτώ βαθμούς από την κορυφή. Η Ίντερ έμεινε μακριά, ούσα τρίτη με 29 βαθμούς και απλά θα παλέψει για να βγει δεύτερη στο φινάλε της Serie A. Η "Γηραιά Κυρία" διατήρησε το αήττητό της με 14 νίκες και μόλις μια ισοπαλία.

Οι συνθέσεις:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Αλέγκρι): Στσέσνι, Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ζοάο Κανσέλο, Πιάνιτς (82' Τζαν), Μπεντανκούρ, Ματουιντί, Ντιμπάλα (72' Κόστα), Ρονάλντο, Μάντζουκιτς

ΙΝΤΕΡ (Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Βρσάλικο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ασαμόα, Γκαλιαρντίνι (70' Μπαλντέ), Μπρόζοβιτς, Ζοάο Μάριο (77' Λαουτάρο), Πολιτάνο (58' Βαλέρο), Πέρισιτς, Ικάρντι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ