SERIE A

Γιουβέντους - Φιορεντίνα 3-0: Μόνη πρώτη με "50άρη" Κριστιάνο on fire

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring on a penalty during a Serie A soccer match between Juventus and Fiorentina, in Turin, Italy, Sunday, Feb. 2, 2020. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring on a penalty during a Serie A soccer match between Juventus and Fiorentina, in Turin, Italy, Sunday, Feb. 2, 2020. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP) AP

Η Γιουβέντους νίκησε 3-0 τη Φιορεντίνα με δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο - έφθασε τα 50 γκολ με τη Γηραιά Κυρία και σκόραρε για 11ο σερί ματς - παρέμεινε μόνη στην κορυφή και έβαλε πίεση σε Ίντερ και Λάτσιο.

Η Γιουβέντους υποδέχθηκε τη Φιορεντίνα για την πρώτη χρονικά αναμέτρηση του προγράμματος της Κυριακής στο πλαίσιο της για την 22η αγωνιστική της Serie A και τη νίκησε με 3-0.

Η Γηραιά Κυρία έφθασε σε άνετη επικράτησε επί των βιόλα με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ευστόχησε δυο φορές σε ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι. Ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ σε παράβαση πάνω σε χέρι του Πεσέλα, νικώντας στο 39ο λεπτό τον Ντραγκόβσκι.

Η ομάδα της Τοσκάνης βρισκόταν μέσα στο ματς όσο παράμενε το εύθραυστο 1-0. Τα φαντάσματα πάνω από το Τορίνο διασκέδασε και πάλι ο Πορτογάλος. Και πάλι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο υποδείχθηκε σε ανατροπή του Μπεντανκούρ από τον Τσεκερίνι.

Ο CR7 έφθασε τα 50 γκολ με τη φανέλα των μπιανκονέρι, ενώ από την 1η Δεκεμβρίου σκοράρει σε 11 διαδοχικά ματς σε Serie A, Champions League και Coppa Italia. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ματάις ντε Λιχτ στο πρώτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πάουλο Ντιμπάλα.

Προσέθεσε έτσι πίεση στην Ίντερ, η οποία δοκιμάζεται στο Ούντινε και τη Λάτσιο, η οποία υποδέχεται τη ΣΠΑΛ. Ό,τι και να γίνει όμως θα παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 22ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου

Μπολόνια - Μπρέσια 2-1 (43' Ορσολίνι, 89' Μπάνι / 36' πεν. Τορεγκρόσα)

Κάλιαρι - Πάρμα 2-2 (19' Πέδρο, 53' Σιμεόνε / 42' Κούτσκα, 90+4' Κορνέλιους)

Σασουόλο - Ρόμα 4-2 (7' 16' Καπούτο, 26' Τζούρισιτς, 74' Μπογκά / 55' Τζέκο, 73' πεν. Βερετούτ)

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

Γιουβέντους - Φιορεντίνα 3-0 (39', 80' πεν. Κριστιάνο Ρονάλντο, 90+1' Ντε Λιχτ)

Μίλαν - Βερόνα (16:00)

Αταλάντα - Τζένοα

Λάτσιο - ΣΠΑΛ

Λέτσε - Τορίνο (19:00)

Ουντινέζε - Ίντερ (21:45)

Δευτέρα 3 Φεβρουαριου

Σαμπντόρια - Νάπολι (21:45)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ