SERIE A

Γιουβέντους: Έπεσε από την κορυφή ύστερα από 1,5 χρόνο

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Γιουβέντους έμεινε στη λευκή ισοπαλία με τη Φιορεντίνα κι είναι στο -2 από την πρωτοπόρο Ίντερ. Η "Βέκια Σινιόρα" είχε να πέσει από την κορυφή από τον Μάρτιο του 2018.

Στη λευκή ισοπαλία έμεινε η Γιουβέντους με την Φιορεντίνα του Βιτσέντσο Μοντέλα στο "Αρτέμιο Φράνκι" και έπεσε από την κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος, στην οποία βρίσκεται η Ίντερ που ως τώρα έχει το απόλυτο των νικών σε τρία ματς.

Από τις 3 Μαρτίου του 2018 είχε να πέσει από την πρώτη θέση η ομάδα του Τορίνο. Τότε, είχε εκμεταλλευτεί την ήττα της Νάπολι από τη Ρόμα, η ίδια είχε νικήσει τη Λάτσιο και είχε περάσει μπροστά. Έκτοτε, ουδέποτε είδε την πλάτη άλλης ομάδας.

Η Ίντερ επιβλήθηκε 1-0 της Ουντινέζε στο Μιλάνο και μετράει εννέα βαθμούς, δυο περισσότερους από τη "Γηραιά Κυρία" που εγκλωβίστηκε στη Φλωρεντία και άφησε δυο βαθμούς.

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ