SERIE A

Gazzetta dello Sport: "Τι επιστροφή! Καρνέζης ο καλύτερος"

Udinese goalkeeper Orestis Karnezis, left, saves on Lazio's Sergej Milinkovic-Savic, during the Serie A soccer match between Udinese and Lazio at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Jan. 31, 2016. (AP Photo/Paolo Giovannini)
Udinese goalkeeper Orestis Karnezis, left, saves on Lazio's Sergej Milinkovic-Savic, during the Serie A soccer match between Udinese and Lazio at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Jan. 31, 2016. (AP Photo/Paolo Giovannini) AP

Η κορυφαία ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" αποθέωσε τον Ορέστη Καρνέζη για την εμφάνισή του στον αγώνα της Νάπολι με τη Τζένοα. Το "ευχαριστώ" του διεθνούς κίπερ στον προπονητή του, Κάρλο Αντσελότι.

Το βράδυ της Κυριακής (7/4) ο Ορέστης Καρνέζης έπαιξε για πρώτη φορά μετά τις 25 Νοεμβρίου με τη Νάπολι. Αγωνίστηκε δηλαδή ύστερα από 4 μήνες και 13 μέρες. Ο 33χρονος τερματοφύλακας χρησιμοποιήθηκε στο αρχικό σχήμα από τον Κάρλο Αντσελότι για την αναμέτρηση με τη Τζένοα, που ολοκληρώθηκε 1-1.

Οι "παρτενοπέι" δεν επικράτησαν, αλλά θα μπορούσαν κάλλιστα να χάσουν και σημαντικό ρόλο για την αποφυγή της ήττας έπαιξε ο Κερκυραίος γκολκίπερ, που πραγματοποίησε σημαντικές αποκρούσεις. Η ιταλική εφημερίδα " Gazzetta dello Sport", μάλιστα, τον αποθέωσε για την εμφάνισή του. "Τι επιστροφή! Ο Καρνέζης, ο καλύτερος του γηπέδου" αναφερόταν στον τίτλο που επέλεξε. Στο ρεπορτάζ φιλοξενείται και δήλωση του διεθνούς πορτιέρε:

"Χάρηκα που επέστρεψα. Ευχαριστώ τον Κάρλο Αντσελότι για την ευκαιρία, ξέρει ότι μπορεί να ποντάρει σε εμένα όποτε το θελήσει. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια, στον αγώνα με την Άρσεναλ που είναι δυνατή ομάδα. Κι εμείς όμως είμαστε καλή ομάδα, θα είναι δύσκολο και για τους δύο".

Αυτή για τον Καρνέζη ήταν η 7η συμμετοχή στη Serie A με τη Νάπολι. Σε αυτά τα παιχνίδια η ομάδα του ιταλικού νότου έχει κατακτήσει 17 βαθμούς, έχει δεχτεί μόλις τρία γκολ, ενώ στα τέσσερα παιχνίδια δεν έχει δεχτεί γκολ. Η Νάπολι βρίσκεται στην 2η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος, στο -20 από τη Γιουβέντους και στο +7 από την τρίτη Ίντερ.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ