SERIE A

Gazzetta dello Sport: "Ψήνεται σούπερ ανταλλαγή Μανωλά-Ιγκουαΐν"

Roma's Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Στην αποκάλυψη πως Γιουβέντους και Ρόμα έχουν αρχίσει συζητήσεις προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία για την ανταλλαγή των Κώστα Μανωλά και Γκονζάλο Ιγκουαΐν, προχώρησε με σημερινό της δημοσίευμα η "Gazzetta dello Sport".

Tα τελευταία 24ωρα τα ιταλικά ΜΜΕ υποστήριξαν πως η Νάπολι χτύπησε την πόρτα του Μίνο Ραϊόλα για τον Κώστα Μανωλά, όμως φαίνεται πως μία άλλη ιταλική ομάδα βρίσκεται πιο κοντά στο να κάνει δικό της τον διεθνή στόπερ από την Ρόμα.

Αυτή είναι η Γιουβέντους, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει με σημερινό της πρωτοσέλιδο πως Γιουβέντους και Ρόμα σχεδιάζουν μία μεγάλη ανταλλαγή, που θα φέρει τον Μανωλά στο Τορίνο και τον Ιγκουαΐν στην Ρώμη.

Gazzetta dello Sport: "Ψήνεται σούπερ ανταλλαγή Μανωλά-Ιγκουαΐν"

"Ψήνεται ηχηρή ανταλλαγή. Η Γιουβέντους χρειάζεται έναν στόπερ, ο Πιπίτα μπορεί να αντικαταστήσει τον Τζέκο. Έτσι ο Ικάρντι βλέπει Τορίνο;", αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, η οποία τονίζει το γεγονός πως το ποσό που ζητούν οι δύο ομάδες για τους δύο παίκτες συμπίπτουν.

Από την μία πλευρά η Ρόμα έχει βάλει στα 36.000.000 ευρώ τη ρήτρα αποδέσμευσης του Μανωλά και από την άλλη η Γιουβέντους παραχώρησε πέρυσι τον Ιγκουαΐν στην Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού έναντι 36.000.000 ευρώ, με τις δύο ομάδες να έχουν πλέον συγκεκριμένους στόχους.

Gazzetta dello Sport: "Ψήνεται σούπερ ανταλλαγή Μανωλά-Ιγκουαΐν"

Οι "τζαλορόσι" χάνουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον Έντιν Τζέκο (φαβορί για την απόκτησή του η Ίντερ) και θέλουν έναν έμπειρο φορ για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης τους τη νέα σεζόν ενώ η πρωταθλήτρια Ιταλίας ψάχνει έναν σέντερ μπακ εγνωσμένης αξίας, με δεδομένη την αποχώρηση του Μπαρτσάλι από τη δράση, τη φυγή του Κάσερες και την προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία του αρχηγού Κιελίνι.

Μάλιστα, η εφημερίδα προσθέτει πως ο Μανωλάς αρέσει ιδιαίτερα στον Μαουρίτσιο Σάρι, που είναι πολύ πιθανό ακόμα και εντός της ημέρας να ανακοινωθεί από την Γιουβέντους ως ο επόμενος τεχνικός της.

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ