SERIE A

Φιορεντίνα - Μίλαν 1-1: Ο καυτός Ρέμπιτς δεν ήταν αρκετός

AC Milan's Ante Rebic reacts after missing a scoring chance during a Serie A soccer match between AC Milan and Hellas Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 2, 2020. Match ends 1-1-. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Ante Rebic reacts after missing a scoring chance during a Serie A soccer match between AC Milan and Hellas Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 2, 2020. Match ends 1-1-. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Άντε Ρέμπιτς σκόραρε για τέταρτο διαδοχικό ματς, αλλά αυτό δεν έφθασε στη Μίλαν για να φύγει με τη νίκη από τη Φλωρεντία. Ο Πουλγκάρ με πέναλτι ισοφάρισε για τους βιόλα στο τελικό 1-1 και οι ροσονέρι έχασαν έδαφος.

Στις 9 Φεβρουαρίου σκόραρε, αλλά η Μίλαν γνώρισε την ήττα (4-2) στο ντέρμπι της πόλης από την Ίντερ. Ύστερα από τέσσερις ημέρες (13/2) παραβίασε την εστία της Γιουβέντους, αλλά και πάλι οι ροσονέρι δεν νίκησαν κι έμεινε στο 1-1 με τη Γηραιά Κυρία για τα ημιτελικά του Coppa Italia.

Την περασμένη Δευτέρα (17/2) το γκολ που πέτυχε ήταν το μοναδικό στο Τορίνο και χάρισε τη νίκη (1-0) επί της γκρανάτα. Ο Άντε Ρέμπιτς σκόραρε το Σάββατο το βράδυ ξανά - για τέταρτο διαδοχικό ματς - αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν αρκετό για τη Μίλαν.

Οι ροσονέρι άνοιξαν το σκορ στο Αρτέμιο Φράνκι της Φλωρεντίας με τον 26χρονο Κροάτη - στα τέλη Δεκεμβρίου βρέθηκε προ των πυλών της επιστροφής του στη Φρανκφούρτη για την Άιντραχτ - να εκμεταλλεύεται λανθασμένη απομάκρυνση του Κάσερες σε σουτ που επιχείρησε ο ίδιος.

Κι ενώ όλα έδειχναν απόδραση από την Τοσκάνη, η τελευταία λέξη ανήκε στους βιόλα που έπαιζαν και με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ντάλμπερτ. Ο Κουτρόνε μπήκε από δεξιά και ο Ρομανιόλι τον ανέτρεψε σε μία τραβηγμένη απόφαση. Ο Πουλγκάρ ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος.

Η Μίλαν ισοβαθμεί με τη Νάπολι στους 36 βαθμούς, υστερεί από τους παρτενοπέι στην ισοβαθμία και έχασε έδαφος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 25ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου

Μπρέσια - Νάπολι 1-2 (26' Τσανσελόρ / 49' πεν. Ινσίνιε, 54' Φαμπιάν Ρουίθ)

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

Μπολόνια - Ουντινέζε 1-1 (90+1' Παλάσιο / 33' Οκάκα)

ΣΠΑΛ - Γιουβέντους 1-2 (69' πεν. Πετάνια / 39' Ρονάλντο, 60' Ράμσεϊ)

Φιορεντίνα - Μίλαν 1-1 (85' πεν. Πουλγκάρ / 56' Ρέμπιτς)

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Τζένοα - Λάτσιο (13:30)

Αταλάντα - Σασουόλο (16:00)

Βερόνα - Κάλιαρι (16:00)

Τορίνο - Πάρμα (16:00)

Ρόμα - Λέτσε (19:00)

Ίντερ - Σαμπντόρια (21:45)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΠΑΛ - Γιουβέντους 1-2: Κορυφή με νέο ρεκόρ από Ρονάλντο
Serie A: Εξάδα με ανατροπή η Νάπολι
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ