SERIE A

Φιορεντίνα: Μένει ο Ιακίνι

Fiorentina's head coach Giuseppe Iachini gestures prior a Serie A soccer match between Inter Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, July 22, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Fiorentina's head coach Giuseppe Iachini gestures prior a Serie A soccer match between Inter Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, July 22, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο 56χρονος τεχνικός, Τζουζέπε Ιακίνι, θα παραμείνει στον πάγκο της Φιορεντίνα και την νέα χρονιά, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο σύλλογος της Φλωρεντίας.

Η Φιορεντίνα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι ο Τζουζέπε Ιακίνι θα είναι ο προπονητής της ομάδας για την σεζόν 2020/21 της Serie A. Ο Ιακίνι ήρθε στην Φλωρεντία τον Δεκέμβριο του 2019, σε μια δύσκολη κατάσταση, καταφέρνοντας να αντιστρέψει το βαρύ κλίμα που επικρατούσε στους "Βιόλα", δίχωςωστόσο να γνωρίσει μεγάλη βαθμολογική άνοδο.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Ρόκο Κομίσο, δήλωσε μεταξύ άλλων : "Ο Μπέπε Ιακίνι ήρθε σε μια πολύ περίπλοκη στιγμή για την ομάδα, και κατάφερε παρά τις δυσκολίες μιας μοναδικής και απίστευτης χρονιάς από κάθε άποψη, να κάνει την ομάδα συμπαγή και να την ανεβάσει βαθμολογικά. Ακριβώς γι'αυτό τον λόγο είμαι πεπεισμένος ότι ο "Μίστερ" αξίζει την ευκαιρία να επανεπιβεβαιώσει ότι είναι ικανός να δουλέψει με την ομάδα από την αρχή της χρονιάς".

Ο Μπέπε Ιακίνι έκανε και αυτός δηλώσεις αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας όπου δήλωσε: "Είμαι πραγματικά χαρούμενος, για μένα η Φιορεντίνα είναι κάτι ιδιαίτερο. Είναι πάντα στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την εταιρία, αρχίζοντας από τον πρόεδρο Ρόκο Κομίσο, με τον Τζο Μπαρόνε και τον Ντανιέλε Πραντέ για την υπέροχη υποστήριξη που μου έχουν δείξει και για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δώσει".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ