SERIE A

Φιορεντίνα - Λέτσε 0-1: Ο τραυματισμός του Ριμπερί επισκίασε την ήττα των βιόλα

Φιορεντίνα - Λέτσε 0-1: Ο τραυματισμός του Ριμπερί επισκίασε την ήττα των βιόλα

Η Λέτσε πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη (1-0) επί της Φιορεντίνα, σε ματς ωστόσο που σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Φρανκ Ριμπερί σε τάκλιν που δέχτηκε από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Σπουδαία νίκη στο "Αρτέμιο Φράνκι" πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου η Λέτσε, με την ομάδα του Παναγιώτη Ταχτσίδη (βασικός, αγωνίστηκε σε όλο το ματς) να επικρατεί 1-0 της Φιορεντίνα και να ξεφεύγει τέσσερις πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού, δίνοντας παράλληλα τέλος σε αρνητικό σερί έξι αγώνων (5 ισοπαλίες - 1 ήττα σε αυτό το διάστημα).

Το νικητήριο γκολ για τους τζαλορόσι σημείωσε στο 49' ο Λα Μαντία υπογράφοντας την τρίτη σερί ήττα της Φιορεντίνα, με το ματς πάντως να στιγματίζεται από τον τραυματισμό του Φρανκ Ριμπερί στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Ο Γάλλος επιθετικός τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο μετά από δυνατό τάκλιν που δέχτηκε από τον Ταχτσίδη σε διεκδίκηση της μπάλας και χρειάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου των βιόλα, με τα ιατρικά ΜΜΕ να αναφέρουν μάλιστα πως διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 14ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 30 Νοεμβρίου

Μπρέσια - Αταλάντα 0-3 (26' 61' Πάσαλιτς, 90+2' Ίλιτσιτς)

Τζένοα - Τορίνο 0-1 (77' Μπρέμερ)

Φιορεντίνα - Λέτσε 0-1 (49' Λα Μαντία)

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου

Γιουβέντους - Σασουόλο (13:30)

Ίντερ - ΣΠΑΛ (16:00)

Πάρμα - Μίλαν

Λάτσιο - Ουντινέζε

Νάπολι - Μπολόνια (19:00)

Βερόνα - Ρόμα (21:45)

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου

Κάλιαρι - Σαμπντόρια (21:45)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ