SERIE A

Φιορεντίνα - Ίντερ 1-1: Μπλόκο και παρέα με Γιουβέντους

Benfica midfielder Pizzi, right, reacts as Fiorentina's Dusan Vlahovic (29) is congratulated by teammates after scoring a goal during the first half of an International Champions Cup soccer match Wednesday, July 24, 2019, in Harrison, N.J. (AP Photo/Bill Kostroun)
Benfica midfielder Pizzi, right, reacts as Fiorentina's Dusan Vlahovic (29) is congratulated by teammates after scoring a goal during the first half of an International Champions Cup soccer match Wednesday, July 24, 2019, in Harrison, N.J. (AP Photo/Bill Kostroun) AP

Η Ίντερ κρατούσε στα χέρια της τη νίκη επί της Φιορεντίνα, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση από τον Βλάχοβιτς στο 90+2' και πλέον συγκατοικεί με τη Γιουβέντους στην κορυφή της Serie A.

Η εβδομάδα ήταν δύσκολη για την Ίντερ. Γνώρισε την ήττα (1-2) από τα δεύτερα της... αδιάφορης Μπαρτσελόνα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League, περιμένοντας τον αντίπαλο (υποψήφιος είναι και ο Ολυμπιακός) στους 32 του Europa League.

Οι νερατζούρι ήθελαν να συνεχίσουν ν' απολαμβάνουν μετά τα πρώτα 16 ματς τη μοναξιά της πρώτης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος. Εις μάτην, όμως. Η ομάδα του Μιλάνο κρατούσε τη νίκη στα χέρια της, αλλά δέχθηκε ισοφάριση-σοκ στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου!

Το σκορ στο Αρτέμιο Φράνκι άνοιξε ένας πρώην βιόλα, ο Μπόρχα Βαλέρο. Ο 34χρονος Ισπανός, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας από την Τοσκάνη για μία πενταετία (2012-2017), υποδέχθηκε την κάθετη του Μπρόζοβιτς, άδειασε τον Μιλένκοβιτς και με εξαιρετικό τελείωμα νίκησε τον Ντραγκόβσκι.

Μάλιστα ο Ίβηρας δεν πανηγύρισε το γκολ και ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της πρώην του ομάδας. Κι ενώ ο Αντόνιο Κόντε και οι παίκτες του ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έφυγε στο 90+2' στην αντεπίθεση, άντεξε στο μαρκάρισμα των νερατζούρι και με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Χαντάνοβιτς.

Πλέον η κορυφή χωρά δυο. Ίντερ και Γιουβέντους συγκατοικούν στην πρώτη θέση με 39 βαθμούς, ενώ έξι λιγότερους (33) έχει η Λάτσιο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Μπρέσια - Λέτσε 3-0 (32' Τσανσελόρ, 44' Τορεγκόσα, 61' Σπάλεκ)

Νάπολι - Πάρμα 1-2 (64' Μίλικ 4' Καλουσέβσκι, 90+3' Ζερβινιό)

Τζένοα - Σαμπντόρια 0-1 (85' Γκαμπιαντίνι)

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Βερόνα - Τορίνο 3-3

Μπολόνια - Αταλάντα 2-1

Γιουβέντους - Ουντινέζε 3-1

Μίλαν - Σασουόλο 0-0

Ρόμα - ΣΠΑΛ 3-1 (53' Πελεγκρίνι, 66' πεν. Περότι, 83' Πετάνια / 44' πεν. Πετάνια)

Φιορεντίνα - Ίντερ 1-1 (90+2' Βλάχοβιτς / 8' Μπόρχα Βαλέρο)

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

Κάλιαρι - Λάτσιο (21:45)

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ