SERIE A

Φήμες για νέες συζητήσεις Μίλαν με Ντοναρούμα

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma celebrates at the end of a  Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 31, 2016.  Milan won 3-0. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma celebrates at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 31, 2016. Milan won 3-0. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Οι πληροφορίες απ'την Ιταλία αναφέρουν πως η Μίλαν θα ξεκινήσει νέο κύκλο συζητήσεων με τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, με σκοπό την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον νεαρό τερματοφύλακα

Λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την άρνηση του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα να υπογράψει νέο συμβόλαιο, οι πληροφορίες απ'την Ιταλία αναφέρουν πως θα ανοίξει νέο κύκλος συζητήσεων της Μίλαν με τον 18άχρονο τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα, το "Sky Italia" αναφέρει πως ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα, θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με τον CEO του ιταλικού συλλόγου, Μάρκο Φασόνε, ενώ ήδη άνθρωπος της Μίλαν έχει πάει στην Πολωνία, όπου βρίσκεται ο Ντοναρούμα με την εθνική U21 της Ιταλίας, έτσι ώστε να συζητήσει την κατάσταση με τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι, έχει συζητήσει με τους Νέτο και Ματία Περίν, τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ντοναρούμα, αλλά τους έχει ζητήσει χρόνο για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον 18άχρονο.

Όσον αφορά στα μεταγραφικά ζητήματα της Μίλαν, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντρέα Κόντι απ'την Αταλάντα και του Λούκας Μπίγλια απ'την Λάτσιο.

AP Photo/Luca Bruno

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ