SERIE A

Φανατικός οπαδός της Γιουβέντους ο "δήμιός" της!

Ο παίκτης που χάρισε στη Φροζινόνε τον πρώτο βαθμό της ιστορίας της στη Serie A με γκολ κόντρα στη Γιουβέντους στο 92ο λεπτό είναι φανατικός οπαδός της "βέκια σινιόρα". Ταξίδεψε μάλιστα στο Βερολίνο για τον τελικό του Champions League με τη Μπαρτσελόνα!

"Η ζωή είναι απίστευτη", μονολογούσε ο Λεονάρντο Μπλάνκαρντ μετά το τέλος της αναμέτρησης της Γιουβέντους με τη Φροζινόνε και ουδείς μπορεί να τον κατηγορήσει ως υπερβολικό καθώς λίγο νωρίτερα είχε πετύχει ένα γκολ που θα το θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του.

Στο 92ο λεπτό του αγώνα και με την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 1-0, ο 27χρονος Ιταλός στόπερ πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας της Γιουβέντους και έγραψε το τελικό 1-1 με καρφωτή κεφαλιά , χαρίζοντας έτσι στην "μικρή" Φροζινόνε (ομάδα που εκπροσωπεί μία πόλη με μόλις 45.000 κατοίκους) τον πρώτο βαθμό στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας!

Related content

"Αυτά δεν είναι σίγουρα τα ματς από τα οποία προσδοκούμε ότι θα πάρουμε πόντους. Πηγαίνουμε απλά στο Τορίνο για να δούμε πόσο όμορφο είναι το νέο τους στάδιο", είχε δηλώσει παραμονή του αγώνα με τους πρωταθλητές Ιταλίας ο πρόεδρος της Φροζινόνε, Μαουρίτσιο Στίρπε, όμως ο Μπλάνκαντ απέδειξε πως η νεοφώτιστη στη Serie A μόνο για εκδρομή δεν είχε ταξιδέψει στο Πιεμόντε.

Η ειρωνία της τύχης είναι μάλιστα πως ο πρώτος βαθμός που πήρε η Φροζινόνε στην κατηγορία των μεγάλων φέρει την υπογρφαφή ενός παίκτη ο οποίος είναι φανατικός οπαδός της Γιουβέντους!

Related content

Όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις το επέτρεπαν όλα τα προηγούμενα χρόνια ταξίδευε συχνά στο Τορίνο και έβλεπε διά ζώσης παιχνίδια της Γιουβέντους ενώ ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε πέρυσι όταν εξασφάλισε την άνοδο η Φροζινόνε ήταν να βρει πτήση για... Βερολίνο.

Ήθελε φυσικά να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του Γιουβέντους στον τελικό του Champions League κόντρα στη Μπαρτσελόνα, με τον Ιταλό σέντερ μπακ να έχει αποκαλύψει για αυτό το γεγονός πριν από λίγες ημέρες:

Related content

"Δύο μήνες πριν ήμουν στην κερκίδα μαζί με τους οργανωμένους οπαδούς, τους Viking, και είχα βάψει μάλιστα το πρόσωπό μου στα χρώματα της Γιουβέντους, άσπρο και μαύρο".

Η selfie του Μπλάνκαρντ λίγο πριν τον τελικό της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ