SERIE A

Έτοιμος για το επόμενο βήμα ο Χιοβάνι Σιμεόνε

Έτοιμος για το επόμενο βήμα ο Χιοβάνι Σιμεόνε

Τέσσερις σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν τοποθετήσει στη λίστα τους τον γιο του Ντιέγκο Σιμεόνε, Χιοβάνι, ο οποίος φέρεται να είναι έτοιμος για το επόμενο "βήμα καριέρας".

Όλα δείχνουν πως το ερχόμενο καλοκαίρι, ο γιος του διάσημου Ντιέγκο Σιμεόνε, ονόματι Χιοβάνι, θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο 21χρονος εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του στη φετινή Serie A και όπως αναφέρει δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", βρίσκεται στο "στόχαστρο" των Ίντερ, Μίλαν, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ.

Μάλιστα, η ιταλική εφημερίδα παρουσιάζει ως ειλημμένη την απόφαση των δύο ισπανικών ομάδων να κινηθούν για τον Αργεντινό. Αναφορικά με το ενδιαφέρον της Ίντερ, σίγουρα δεν αφήνει ασυγκίνητο τον παίκτη, καθώς ο πατέρας του διένυσε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια του στους "νερατζούρι".

Παράλληλα, έχει γίνει γνωστό πως σε περίπτωση που ο 46χρονος τεχνικός αποχωρήσει από την Ατλέτικο, η Ίντερ είναι κι ο επικρατέστερος προορισμός του. Τέλος, οι "ροχιμπλάνκος" αναφέρονται επίσης ως υποψήφιος "μνηστήρας" του ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν υφίσταται ζωηρό ενδιαφέρον από πλευράς τους.

Φέτος ο επιθετικός της Τζένοα έχει πετύχει 8 γκολ σε 19 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, ενώ είναι διεθνής με τις εθνικές χαμηλότερων ηλικιών της "αλμπισελέστε".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ