SERIE A

Επιστροφή στις νίκες η Γιουβέντους, δύο γκολ ο Ρονάλντο

Επιστροφή στις νίκες η Γιουβέντους, δύο γκολ ο Ρονάλντο

Η Γιουβέντους νίκησε 3-1 την Ουντινέζε για την 16η αγωνιστική της Serie A, σκόραρε δις ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Στο 0-0 με τη Σασουόλο η Μίλαν, συναρπαστικό παιχνίδι ανάμεσα σε Βερόνα - Τορίνο (3-3), νίκη της Μπολόνια.

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στη Serie A η Γιουβέντους. Μετά την ήττα στη Ρώμη από τη Λάτσιο, η "βέκια σινιόρα" επικράτησε εντός έδρας με 3-1 της Ουντινέζε. Δύο από τα τρία γκολ σημείωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που έφτασε τα εννέα στο πρωτάθλημα, ενώ ο τρίτο ο Μπονούτσι πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος (45').

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Ούντινε ήταν να μειώσει στο 94' με τον Πουσέτο. Η Γιούβε μετρά πλέον 12 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα σε 16 παιχνίδια. Η Μίλαν προερχόταν από δύο νίκες κόντρα σε Πάρμα και Μπολόνια, αλλά η Σασουόλο την κράτησε στο 0-0 στο Σαν Σίρο. Βασικός και αναντικατάστατος για τη φιλοξενούμενη ομάδα ο Έλληνας αριστερός μπακ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

"Τρελό" παιχνίδι έγινε στο Αντόνιο Μπεντεγκόντι, όπου η Βερόνα αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Τορίνο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-3 στο 61' και τελικά οι γηέδούχοι ισοφάρισαν με γκολ των Πατσίνι (πεν. 69'), Βέρε (76') και Στεπίνσκι (84').

Η Μπολόνια, που προερχόταν από δύο απανωτές ήττες, με γκολ των Παλάσιο και Πόλι έκαμψε την αντίσταση της Αταλάντα, η οποία μείωσε σε 2-1 στο 60', δίχως να μπορέσει να φτάσει στην ισοφάριση. Η ομάδα του Μπέργκαμο, από την πλευρά της, έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγώνων σε πρωτάθλημα και Champions League.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ:









ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Μπρέσια - Λέτσε 3-0 (32' Τσανσελόρ, 44' Τορεγκόσα, 61' Σπάλεκ)

Νάπολι - Πάρμα 1-2 (64' Μίλικ 4' Καλουσέβσκι, 90+3' Ζερβινιό)

Τζένοα - Σαμπντόρια 0-1 (85' Γκαμπιαντίνι)

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Βερόνα - Τορίνο 3-3

Μπολόνια - Αταλάντα 2-1

Γιουβέντους - Ουντινέζε 3-1

Μίλαν - Σασουόλο 0-0

Ρόμα - ΣΠΑΛ (19:00)

Φιορεντίνα - Ίντερ (21:45)

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

Κάλιαρι - Λάτσιο (21:45)

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ