ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός γηπέδου οι φίλοι της Γιουβεντους λόγω των πανάκριβων εισιτηρίων στο ντέρμπι!

Juventus forward Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group H soccer match between Juventus and Manchester United at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus forward Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group H soccer match between Juventus and Manchester United at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Οι τιφόζι της Γιουβέντους πήραν απόφαση για αποχή στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την Μίλαν και αιτιολόγησαν τη στάση τους μέσα από δύο πανό που κρέμασαν έξω από το "Σαν Σίρο" (PHOTOS).

Είναι μεγάλη αλήθεια πως η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ιταλία και αύξησε σημαντικά τον αριθμό προσέλευσης των φιλάθλων, όχι μόνο στο "Juventus Stadium" αλλά και σε κάθε εκτός έδρας ματς που αγωνίζεται η πρωταθλήτρια Γιουβέντους.

Αληθινό γεγονός είναι ωστόσο και η... βαρβάτη αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων στην οποία έχει προχωρήσει τόσο η "βέκια σινιόρα", προκειμένου να μεγιστοποιήσει τα οικονομικά οφέλη της από την απόκτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ, όσο και οι άλλες ομάδες του Καμπιονάτο προκειμένου να επωφεληθούν από την "κάψα" των "μπιανκονέρι" οπαδών να δουν διά ζώσης την ομάδα τους.

Σε αντίθεση όμως με όλα τα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της Γιουβέντους στη φετινή Serie A, που ήταν κατά σειρά με Κιέβο, Πάρμα, Φροζινόνε, Ουντινέζε και Έμπολι, αυτή την Κυριακή η πρωταθλήτρια Ιταλίας των επτά τελευταίων ετών θα παίξει χωρίς τον κόσμο της στις εξέδρες στο ντέρμπι με την Μίλαν στο "Σαν Σίρο".

Το εισιτηρίο των 75 ευρώ που αποφάσισε να βάλει η διοίκηση των Μιλανέζων για τη θύρα που θα φιλοξενούσε τους 4.500 οπαδούς της Γιούβε (ο μάξιμουμ αριθμός εισιτηρίων που τους αναλογούσε) αποτέλεσε την αιτία για να πουν "ΟΧΙ" και έτσι ο Αλέγκρι και οι παίκτες του δεν θα έχουν υποστήριξη του... 12ου παίκτη το βράδυ της Κυριακής.

Μάλιστα, οι οργανωμένοι οπαδοί της "βέκια σινιόρα" με την ονομασία "Drughi" θέλησαν να ενημερώσουν για την αποχή τους μέσω δύο πανό που κρέμασαν σε πολύ κοντινή απόσταση από το "Σαν Σίρο" και τα οποία έγραφαν τα εξής:

"75 καλοί λόγοι για να μην δεις το παιχνίδι με τα περιστέρια" ("75 buone ragioni per non vedere la partita coi piccioni!") και "Μίλαν-Γιούβε, δεν μπορώ άλλο με τις υψηλές τιμές γιατί ο λογαριασμός έχει χτυπήσει κόκκινο" ("Milan-Juve, alzi prezzi a più non posso e metti a posto il conto in rosso!").

Σημειώνεται πως με τα εισιτήρια των 75 ευρώ οι οπαδοί της Γιουβέντους δεν θα είχαν πρόσβαση σε κάποια θύρα του γηπέδου κοντά στον αγωνιστικό χώρο αλλά... ψηλά: στο... τρίτο διάζωμα!

Εκτός γηπέδου οι φίλοι της Γιουβεντους λόγω των πανάκριβων εισιτηρίων στο ντέρμπι!

Εκτός γηπέδου οι φίλοι της Γιουβεντους λόγω των πανάκριβων εισιτηρίων στο ντέρμπι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ