SERIE A

Έκλεισε Πιάτσα και Μιραλάς η Φιορεντίνα

Everton's Kevin Mirallas celebrates scoring against West Bromwich Albion during the English Premier League soccer match at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 11, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Everton's Kevin Mirallas celebrates scoring against West Bromwich Albion during the English Premier League soccer match at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 11, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) PETER BYRNE/PA VIA AP)

Η Φιορεντίνα συμφώνησε να αποκτήσει ως δανεικό με οψιόν αγοράς τον Μάρκο Πιάτσα από τη Γιουβέντους, ενώ κλεισμένος είναι και ο Κέβιν Μιραλάς.

Διπλό "χτύπημα" από τη Φιορεντίνα, η οποία συμφώνησε με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Μάρκο Πιάτσα και με την Έβερτον για τον Κέβιν Μιραλάς. Οι "βιόλα", συγκεκριμένα, αποκτούν τον Κροάτη μεσοεπιθετικό από τη "βέκια σινιόρα" ως δανεικό (1-2 εκατ. ευρώ) με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2019 (20 εκατ. ευρώ).

Η ομάδα της Φλωρεντίας έκλεισε και τον Κέβιν Μιραλάς από την Έβερτον, deal στο οποίο σύμφωνα με τους Ιταλούς δεν μπήκε οψιόν αγοράς του. Ο 31χρονος Βέλγος εξτρέμ αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στον Ολυμπιακό, επίσης ως δανεικός από τα "ζαχαρωτά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Peter Byrne/PA via AP

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ