SERIE A

Δύο βαριές ήττες οδηγούν τον Τούντορ στην πόρτα της εξόδου

Udinese coach Igor Tudor gives indications during the Serie A soccer match between AC Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, April 2, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Udinese coach Igor Tudor gives indications during the Serie A soccer match between AC Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, April 2, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Ουντινέζε μετράει 11 γκολ παθητικό στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και ο Ίγκο Τούντορ είναι πλέον ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.

Ο Ίγκορ Τούντορ ανέλαβε τον Μάρτιο του 2019 για δεύτερη φορά την τεχνική ηγεσία της Ουντινέζε, εννέα μήνες μετά το διαζύγιο των δύο πλευρών (στο φινάλε της σεζόν 2017-18), ωστόσο όλα δείχνουν πως ούτε η δεύτερη παρουσία του στους φριουλάνι θα είναι μεγάλης διάρκειας.

Και αυτό γιατί τα τελευταία αποτελέσματα όχι μόνο δεν είναι σύμμαχός του αλλά τείνουν να εξελιχτούν σε προσωπικό δήμιό του, με τις ζέβρες να γνωρίζουν ταπεινωτική ήττα την περασμένη Κυριακή (27/10) από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, με το εξωπραγματικό 7-1, και να δέχονται βαριά ήττα και την Τετάρτη (31/10), εντός έδρας με 4-0 από την Ρόμα που έπαιζε με 10 παίκτες από το 32ο λεπτό!

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, οι διοικούντες την Ουντινέζε εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να λύσουν τη συνεργασία τους με την Τούντορ μετά τα 11 γκολ παθητικό των ασπρόμαυρων στα δύο τελευταία ματς της Serie A, και τις δύο ήττες που τους έχουν φέρει λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πέρα από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ήδη ο Τούντορ, έχουν ήδη κυκλοφορήσει σενάρια με πιθανούς αντικαταστάτες του, με την ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb" να υποστηρίζει πως οι Τζενάρο Γκατούζο και Νταβίντε Μπαλαρντίνι είναι οι επικρατέστεροι ώστε να αναλάβει ένας εκ των δύο το χρίσμα σε περίπτωση απόλυσης του Τούντορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Serie A: Κορυφή με πέναλτι-δώρο και Κριστιάνο στο 90+5' η Γιουβέντους
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ