SERIE A

Αταλάντα: Ο Φίρπο εναλλακτική του Γιαννούλη

Ο Χούνιορ Φίρπο στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε
Ο Χούνιορ Φίρπο στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Το αδιέξοδο στις επαφές με τον ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Γιαννούλη έχει αναγκάσει την Αταλάντα να στραφεί στην Μπαρτσελόνα για το δανεισμό του 24χρονου αριστερού μπακ, Χούνιορ Φίρπο.

Η Αταλάντα ψάχνει εναγωνίως αριστερό μπακ καθώς ο Ρόμπιν Γκόζενς αναμένεται να πουληθεί τις επόμενες ημέρες. Ουσιαστική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις της ομάδας του Μπέργκαμο με τον ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ωστόσο δεν υπάρχει μετά την αρνητική απάντηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης και την πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή μπακ.

Άλλωστε και ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, Όλαφ Ρέμπε, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόθεση να πωληθεί ο Κατερινιώτης μπακ πριν από τα διπλά ματς με την Κρασνοντάρ για τα playoffs του Champions League ενώ και ο Φερέιρα είχε σημειώσει πως θα προσπαθήσει να πείσει τον κ. Σαββίδη να κρατήσει τη φετινή σεζόν τον Γιαννούλη στο ρόστερ της ομάδας.

Ο τεχνικός διευθυντής της Αταλάντα, Τζοβάνι Σαρτόρι, ψάχνει εναλλακτικές και σύμφωνα με τη Marca το plan B είναι ο Χούνιορ Φίρπο. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας οι μπεργκαμάσκι φουλάρουν για την απόκτηση του 24χρονου αριστερού μπακ από τη Δομινικανή Δημοκρατία με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα.

Photo credits: AP Images

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ