SERIE A

Άλμα 4άδας για Λάτσιο, στο +2 από την Μίλαν

Lazio's Felipe Caicedo celebrates after scoring the second goal during the Europa League, Group H soccer match between Marseille and Lazio at the Velodrome Stadium in Marseille, France,Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Lazio's Felipe Caicedo celebrates after scoring the second goal during the Europa League, Group H soccer match between Marseille and Lazio at the Velodrome Stadium in Marseille, France,Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Φελίπε Καϊσέδο σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική για την Λάτσιο και την οδήγησε σε νέα νίκη, με το 1-0 κόντρα στην Έμπολι για την 23η αγωνιστική να την εκτοξεύει στην 4η θεση του βαθμολογικού πίνακα.

Τέσσερις μόλις ημέρες μετά το νικητήριο γκολ του κόντρα στην Φροζινόνε ο Φελίπε Καϊσέδο "χτύπησε" ξανά, υπογράφοντας τη δεύτερη διαδοχική της Λάτσιο στο πρωτάθλημα.

Αυτή τη φορά αντίπαλος ήταν η Έμπολι, με τους Καϊσέδο να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του από τον κίπερ της ομάδας της Τοσκάνης Προβεντέλ (κυνήγησε τη μπάλα μετά από γύρισμα της μπάλας αμυντικού της Έμπολι στον γκολκίπερ του) και να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για να υπογράψει το τελικό 1-0.

Το αποτέλεσμα μάλιστα αυτό επέτρεψε στην ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι να αναρριχηθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας δύο πόντους πίσω της την Μίλαν, έστω και με ματς παραπάνω.

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Μπάστος, Ατσέρμπι, Ράντου, Ρόμουλο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (58' Κατάλντι), Λούκας Λέιβα, Μπερίσα (77' Μπαντέλ), Λούλιτς, Κορέα, Καϊσέδο (84' Νέτο)

ΈΜΠΟΛΙ: Προβεντέλ, Βέσελι, Σιλβέστρε, Ντελ'Όρκο, Ντι Λορέντσο, Κρούνιτς, Μπενάκερ, Τραορέ, Πασκουάλ, Φάριας, Καπούτο

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ