ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Αδύνατο για τον Ρονάλντο και τον Μέσι να βάλουν 50 γκολ στη Serie A"

Juventus forward Cristiano Ronaldo reacts after receiving a red card during the Champions League, group H soccer match between Valencia and Juventus, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ρονάλντο AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Ο εξτρέμ της Φροζινόνε, Εμίλ Χάλφρεντσον, υποστήριξε ότι είναι απίθανο για κάθε παίκτη, ακόμα και για τους Ρονάλντο ή Μέσι, να βάλουν 50 γκολ τη σεζόν παίζοντας στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο Εμίλ Χάλφρεντσον, ακραίος επιθετικός της Φροζινόνε, εξέφρασε την άποψη ότι για κανέναν ποδοσφαιριστή δεν είναι εύκολο να βάζει πολλά γκολ στη Serie A, ακόμα και αν πρόκειται για τους Λιονέλ Μέσι ή Κριστιάνο.

Λίγες μέρες πριν από το κυριακατικο ματς της Φροζινόνε με τη Γιουβέντους, ο Ισλανδός ανέφερε στο "Goal": " Στην Ιταλία είναι δύσκολο να σκοράρεις. Ακόμα και ο Μέσι με τον Ρονάλντο, είναι δύσκολο να βάλουν 50 γκολ σε μια σεζόν, όπως το κάνουν στην Ισπανία, καθώς εδώ παίζουν πολύ πιο αμυντικά. Νομίζω ότι πολλοί βλέπουν πλέον Serie A και βλέπουν πόσο δύσκολο πρωτάθλημα είναι".

Στην Ιταλία έγινε πολύς λόγος για την αδυναμία του Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει από τότε που πήρε μεταγραφή στη Γιουβέντους. Σε πέντε παιχνίδια ο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους έχει σημειώσει δύο γκολ, αυτά που σημείωσε απέναντι στη Σασουόλο (2-1).

AP Photo/Alberto Saiz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ