ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Βαλένθια: Ο Άγιαξ θέλει τον Σίλεσεν

Valencia's goalkeeper Jasper Cillessen during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sep. 14, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Valencia's goalkeeper Jasper Cillessen during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sep. 14, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Άγιαξ κινείται για τον επαναπατρισμό του Γιάσπερ Σίλεσεν και προσπαθεί μέσα από τις διαπραγματεύσεις να ρίξει τις απαιτήσεις της Βαλένθια.

Σειρήνες επαναπατρισμού ηχούν στ' αυτιά του Γιάσπερ Σίλεσεν. Ο 31χρονος Ολλανδός τερματοφύλακας έχει δεχθεί κρούση από την πρώην ομάδα του, Άγιαξ.

Η ομάδα του Άμστερνταμ αναζητά τον αντικαταστάτη του Αντρέ Ονανά, ο οποίος θ' αποχωρήσει από το Αίαντα αν και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του δεν είναι γνωστός.

Ο Άγιαξ επιδιώκει μέσα από τις διαπραγματεύσεις με τη Βαλένθια να ρίξει τις απαιτήσεις των νυχτερίδων (τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2019 αντί 35.000.000 ευρώ από την Μπαρτσελόνα).

Και μπορεί ο 31χρονος γκολκίπερ να μην έχει πείσει με την απόδοσή του, αλλά η Βαλένθια αυτή τη στιγμή δεν δείχνει διατεθειμένη να πέσει κάτω από τα 25.000.000 ευρώ. Από την άλλοι οι Ολλανδοί θεωρούν ότι ο χρόνος είναι σύμμαχός τους και θα καταφέρουν να φέρουν στα μέτρα τους το deal.

O Σίλεσεν ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ναϊμέχεν και το 2011 τον απέκτησε ο Άγιαξ αντί 3.000.000 ευρώ. Τον πούλησε στην Μπαρτσελόνα το 2016 αντί 13.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Joan Monfort

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ