ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Το video του Φαν Πέρσι για τον τελευταίο του αγώνα

Το video του Φαν Πέρσι για τον τελευταίο του αγώνα

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ανέβασε video μέσα από το αυτοκίνητό του, καθώς ήταν στο δρόμο για το Ντε Κάιπ, όπου με τη Φέγενορντ θα έδινε τον τελευταίο αγώνα της σπουδαίας καριέρας του. Το μήνυμα του Ολλανδού.

Η σπουδαία καριέρα του Ρόμπιν Φαν Πέρσι ολοκληρώνεται σήμερα. Ο 35χρονος Ολλανδός επιθετικός της Φέγενορντ θα έδινε τον τελευταίο του αγώνα, κόντρα στην Ντεν Χάαχ για την 34η αγωνιστική της Eredivisie. Στο δρόμο για το γήπεδο, το Ντε Κάιπ, ανέβασε video μέσα από το αυτοκίνητό του, αναφερόμενος στην επικείμενη απόσυρσή του.

Είπε: "Καλημέρα σε όλους, στο δρόμο για το Ντε Κάιπ για τον τελευταίο μου αγώνα. Ανυπομονώ γι' αυτό. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς για τους τελευταίους 18 μήνες, αλλά και για την προηγούμενη μου θητεία στο κλαμπ. Νιώθω παράξενα για να σας μιλήσω ειλικρινά, αλλά παράλληλα όμορφα. Νιώθω συναρπαστικά. Οπότε ας ζήσουμε αυτήν την όμορφη μέρα. Θα σας δω σύντομα".

Ο Φαν Πέρσι, γεννημένος στις 6 Αυγούστου 1983, έπαιξε και σε Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Φενέρμπαχτσε, ενώ με την εθνική Ολλανδίας μέτρησε 102 συμμετοχές και 50 γκολ. Με τη Φέγενορντ κατέκτησε το Κύπελλο Ολλανδίας τη σεζόν 2017-2018, αλλά και το Κύπελλο UEFA το 2001-2002. Με την Άρσεναλ κατέκτησε το FA Cup το 2004-2005 και το Community Shield το 2004.

Με τη Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Premier League το 2012-2013, ενώ πήρε το Community Shield το 2013. Με την Ολλανδία έπαιξε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010, γνωρίζοντας την ήττα από την Ισπανία. Με τους "Οράνιε" τερμάτισε, επίσης, στην τρίτη θέση του Μουντιάλ 2014. Δείτε και το video που ετοίμασε η Φέγενορντ για τον Φαν Πέρσι.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ