ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Τεσσάρα ο Άγιαξ πριν την πρώτη κόντρα με τον ΑΠΟΕΛ

Ajax's Hakim Ziyech celebrates with Dusan Tadic, right,after scoring his side's second goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax's Hakim Ziyech celebrates with Dusan Tadic, right,after scoring his side's second goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong) AP PHOTO/PETER DEJONG

Λίγες ημέρες πριν την πρώτη μάχη με τον ΑΠΟΕΛ για τα playoffs του Champions League, ο Άγιαξ νίκησε 4-1 εκτός έδρας την Φένλο για την 3η αγωνιστική και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Άγιαξ ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο και τώρα ετοιμάζεται για το διπλό ραντεβού με τον ΑΠΟΕΛ ώστε να βρεθεί στους ομίλους του Champions League και τη νέα σεζόν, όμως αυτό δεν τον αποσπάει και από τις εγχώριες υποχρεώσεις του.

Απόδειξη η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φένλο για την 3η αγωνιστική της Eredivisie, με τους παίκτες του Έρικ Τεν Χαγκ να την μετατρέπουν σε περίπατο επικρατώντας με 4-1 και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας με 7 βαθμούς μαζί με τις Φίτεσε και Σπάρτα Ρότερνταμ.

Το γεγονός μάλιστα που θα χαροποίησε ιδιαίτερα τον τεχνικό του "Αίαντα" ήταν πως βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα όλοι του οι επιθετικοί καθώς τα τέσσερα γκολ του Άγιαξ ήρθαν κατά σειρά από τους Ζιγές (44'), Τάντιτς (49' πεν), Χούντελααρ (66') και Νέρες (76').

Photo Credits: AP Photo/Peter Dejong

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ