ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Τάντιτς στον Άγιαξ με διπλό συμβόλαιο

Ajax's Dusan Tadic kisses his jersey as he celebrates after scoring his side opening goal during a Group E Champions League soccer match between AEK Athens and Ajax at the Olympic Stadium in Athens, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Ajax's Dusan Tadic kisses his jersey as he celebrates after scoring his side opening goal during a Group E Champions League soccer match between AEK Athens and Ajax at the Olympic Stadium in Athens, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Ο Άγιαξ επιβράβευσε τον Ντούσαν Τάντιτς με μία εξαιρετική συμφωνία. Ο Σέρβος σταρ του Αίαντα υπέγραψε διπλό συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Άμστερνταμ ακόμα και όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο. Διαβάστε όλο το στόρι.

Ο Ντούσαν Τάντιτς έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ξέφρενη πορεία του Άγιαξ μέχρι τα ημιτελικά του Champions League με σπουδαίες νίκες επί των υπερδυνάμεων, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους.

Για να επιβραβεύσει τον Σέρβο ποδοσφαιριστή, ο Αίαντας του προσέφερε ένα πρωτότυπο, διπλό συμβόλαιο που εξασφαλίζει το μέλλον του 30χρονου και μετά το τέλος της καριέρας του. Συγκεκριμένα, ο Τάντιτς που η συμφωνία του εξέπνεε το 2022, επέκτεινε τη συνεργασία του μέχρι το 2023 και το 2026!

Στο deal έχει συμπεριληφθεί ο εξής όρος: Ο Τάντιτς θα κρεμάσει τα παπούτσια του το 2023 και μέχρι το 2026 θα ανήκει στην οικογένεια του πρωτευουσιάνων για ν' αναπτύξει τις προπονητικές του ικανότητες, ώστε στη συνέχεια να είναι έτοιμος να βγει στην αγορά με το νέο του ρόλο ή ακόμα και να παραμείνει στο κλαμπ.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ