ΟΛΛΑΝΔΙΑ

"Συνομιλίες της Βίλεμ με τον Ολυμπιακό για την οψιόν αγοράς του Βρουσάι"

EREDIVISIE / ΒΙΛΕΜ - ΜΠΡΕΝΤΑ / ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Βρουσάι, Βίλεμ (eurokinissi) EUROKINISSI

Η ιστοσελίδα bd.nl αναφέρει πως η Βίλεμ είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του Μάριου Βρουσάι.

Το Sport24.gr είχε γράψει από τις 30 Απριλίου πως η Βίλεμ θα αγοράσει τον Μάριο Βρουσάι από τον Ολυμπιακό και πως πρόκειται για ειλημμένη απόφαση της ολλανδικής ομάδας.

Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει είτε να καταβάλει τη ρήτρα που είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες από την ημέρα που είχε γίνει η συμφωνία τον Ιανουάριο του 2019, είτε να τα βρουν Βίλεμ και Ολυμπιακός σε ένα άλλο ποσό.

Στον σύλλογο είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το διεθνή μέσο, ο οποίος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στην ομάδα, να τη βοηθήσει να ανέβει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα ενώ και ο ίδιος μέσα από τις εμφανίσεις του βρέθηκε στην Εθνική Ελλάδας.

Η ιστοσελίδα bd.nl έρχεται να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ, αναφέροντας πως " ο σύλλογος του Τίλμπουργκ έχει μέχρι την 1η Ιουνίου διορία να ενεργοποιήσει την επιλογή αγοράς του Έλληνα από τον Ολυμπιακό. Γίνονται συνομιλίες με τον ελληνικό σύλλογο για αυτό".

Photo Credits: Εurokinissi

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ