ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ρόμπεν: "Να νικήσουμε 7-0 τη Σουηδία; Αυτό δεν γίνεται"

Netherland's Arjen Robben, left, celebrates after scoring his goal from penalty during their World Cup Group A qualifying soccer match against Belarus,at the Borisov-Arena stadium, in Borisov, Belarus, Saturday, Oct. 7, 2017. (AP Photo/Sergei Grits)
Netherland's Arjen Robben, left, celebrates after scoring his goal from penalty during their World Cup Group A qualifying soccer match against Belarus,at the Borisov-Arena stadium, in Borisov, Belarus, Saturday, Oct. 7, 2017. (AP Photo/Sergei Grits) AP

Ο Άριεν Ρόμπεν παραδέχθηκε δημοσίως ότι η Ολλανδία αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας έστω και αν υπάρχουν ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες.

Μετά το Euro της Γαλλίας, η Ολλανδία μένει εκτός και από το Μουντιάλ! Παρά τη νίκη της με 3-1 μέσα στη Λευκορωσία, είναι σε μειονεκτική θέση μετά το εκπληκτικό 8-0 της Σουηδίας επί του Λουξεμβούργου.

Την τελευταία αγωνιστική οι "Οράνιε" υποδέχονται την ομάδα του "καυτού" Μπεργκ (σ.σ. έβαλε 4 γκολ χθες) και για να πάρουν την πρόκριση πρέπει να νικήσουν τουλάχιστον με 7-0!

Η απογοήτευση λοιπόν του Άριεν Ρόμπεν μετά τον αγώνα στη Λευκορωσία ήταν εμφανής, μιλώντας στους δημοσιογράφους:

"Εννοείται ότι μαθαίναμε τι γινόταν στο άλλο ματς. Ακούγαμε 1-0, 2-0, 3-0 και σε μια στιγμή 8-0. Σαν να μας χτύπησε κάποιος στο πρόσωπο. Προσπαθήσαμε για μία μεγάλη νίκη, δώσαμε ό,τι μπορούσαμε αλλά δεν γινόταν να νικήσουμε με 8-0".

Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν... αποχαιρέτησε το Μουντιάλ:

"Είμαι ο πρώτος που λέω ότι με τη Σουηδία θα το παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. Ίσως να περιμένατε να μην το πω δυνατά, αλλά το να νικήσουμε 7-0 δεν γίνεται..."

AP Photo/Sergei Grits

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ