ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού χτύπησε πατέρα ποδοσφαιριστή

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ (ΦΙΛΙΚΟ) / ΦΑΣΗ ΒΟΥΤΕΡ
(ICON / ΣΤΟΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ)
Βόουτερ ICON PHOTOPRESS

Ο Νόρντιν Βόουτερ, που πέρασε από τον Παναθηναϊκό για 1,5 χρόνο, χτύπησε πατέρα ποδοσφαιριστή του στην Κ16 του Άγιαξ. Η στάση του "Αίαντα" για το περιστατικό.

Σε μπελάδες βρέθηκε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Νόρντιν Βόουτερ. Ο νυν προπονητής του τμήματος Κ16 του Άγιαξ ενεπλάκη σε επεισόδιο με πατέρα ποδοσφαιριστή του στην ακαδημία του Άιαντα. Ο Ολλανδός άκουσε τα παράπονα από τον πατέρα την Τρίτη (10/10), επειδή δεν χρησιμοποιούσε αρκετά το γιο του στα παιχνίδια.

Τότε ο πρώην "πράσινος" βγήκε από το αυτοκίνητό του και τον χτύπησε, σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες. Ο Άγιαξ προχώρησε σε αυστηρή προειδοποίηση προς τον Βόουτερ για τον τρόπο που αντέδρασε, ενώ οι άνθρωποι της ολλανδικής ομάδας ξεκαθάρισαν σε πατέρα και γιο ότι πλέον δεν είναι ευπρόσδεκτοι.

Ο 41χρονος Βόουτερ είχε έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού το δεύτερο μισό της σεζόν 2004-2005 (14 συμμετοχές). Έμεινε στο "τριφύλλι" και τον επόμενο χρόνο, καταγράφοντας 16 συμμετοχές, έχοντας και 1 γκολ. Ο Βόουτερ έπαιξε ακόμα σε Άγιαξ, Σαραγόσα, Γουότφορντ, Μπράγκα, Ανόρθωση, Σίβασπορ και ΑΕΚ Λάρνακας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ