ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Πίεναρ για Ιμπραΐμοβιτς: "Μου είπε να του κουβαλήσω την τσάντα, ενώ υπήρχε φωτιά"

Πίεναρ για Ιμπραΐμοβιτς: "Μου είπε να του κουβαλήσω την τσάντα, ενώ υπήρχε φωτιά"

Ο άλλοτε συμπαίκτης του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον Άγιαξ, Στίβεν Πίεναρ, θυμήθηκε ιστορίες από την συγκατοίκησή του με τον Σουηδό σταρ.

Συνέντευξη στο "The Athletic" παραχώρησε ο Νοτιοαφρικάνος εξτρέμ, Στίβεν Πίεναρ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον άλλοτε συμπάικτη του στον Άγιαξ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Συγκεκριμένα, θυμήθηκε μία ιδιαίτερη στιγμή που είχε με τον Σουηδό σταρ, όταν χρειάστηκαν να εκκενώσουν το ξενοδοχείο που διέμεναν λόγω φωτιάς.

"Συνήθως έμενα με τον Ζλάταν και τον Φαν ντερ Φαρτ. Θυμόμουν σε παιχνίδι στο Χρόνινγκεν που μέναμε κοντά στην πόλη μία νύχτα πριν το παιχνίδι. Βλέπαμε τηλεόραση και πήγαμε να κοιμηθούμε, μέχρι να μας ξυπνήσει ο γιατρός της ομάδας φορώντας πιτζάμες. Μας είπε να μην πανικοβληθούμε, αλλά να πάρουμε τις τσάντες μας και να φύγουμε γιατί είχε πιάσει φωτιά.

Μας είπε ότι το λεωφορείο της ομάδας είχε πάρει φωτιά και ήταν παρκαρισμένο κάτω από το παράθυρο μας. Πήρα την τσάντα μου και ο Ζλάταν που είπε να μην φύγω, χωρίς να πάρω και τη δική του. Περιμέναμε 90 λεπτά στο κρύο μέχρι που μας ζήτησε ο Κούμαν να επιστρέψουμε στα δωμάτια μας" ανέφερε στην ιστορία του ο Πίεναρ.

Επιπλέον, μίλησε για την γενικότερη συμπεριφορά του Ιμπραΐμοβιτς χαρακτηρίζοντάς τον καλό παιδί: "Ο Ζλάταν και εγώ είχαμε μονά κρεβάτια, αλλά δεν υπήρχε μεγάλη απόσταση μεταξύ μας. Πολλές φορές χωρίς λόγω με κλωτσούσε. Δεν έχω ιδέα γιατί, αλλά ήταν καλό παιδί. Ζούσαμε κοντά και παίζαμε Playstasion μαζί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολλανδία: Η Άλκμααρ θέλει την πρωτιά από τον Άγιαξ
Φαν Πέρσι: "Ο Φαν Χάαλ με χαστούκισε επειδή δεν έγινα αλλαγή"

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ