ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ο Σνάιντερ μέθυσε και κατέστρεψε ξένο αμάξι!

Ο Σνάιντερ μέθυσε και κατέστρεψε ξένο αμάξι!

Πρωταγωνιστής σε άσχημο συμβάν στην Ολλανδία ήταν ο Γουέσλι Σνάιντερ, με τον 35χρονο μεσο να μεθάει και να προκαλεί ζημιές σε ξένο αμάξι με αποτέλεσμα να συλληφθεί από την αστυνομία (VIDEO).

Ο Γουέσλι Σνάιντερ έχει δώσει ουκ ολίγες αφορμές για να γραφτούν αποθεωτικά σχόλια για την αξία του μέσα από τις εμφανίσεις του στα γήπεδα, έχοντας φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα των Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης, όμως τώρα είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας στην πατρίδα του για "λάθος λόγο".

Όπως μεταδίδουν τα ολλανδικά ΜΜΕ, ο έμπειρος μέσος της Αλ Γκαράφα βρέθηκε σε κατάσταση μέθης στην Ουτρέχτη και έκανε ουκ ολίγες ζημιές σε ξένο αμάξι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβει η αστυνομία και να προχωρήσει στη σύλληψή του.

Υπάρχει μάλιστα και video που είδε το φως της δημοσιότητας και τον δείχνει να είναι στην οροφή του οχήματος και να κλωτσάει με μανία τα τζάμια, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ζημιές ύψους 6.000 ευρώ από πλευράς Σνάιντερ, ο οποίος μόλις ξεπέρασε τη μέθη του φρόντισε να αποζημιώσει τον ιδιοκτήτη του αμαξιού.

Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες μαρτυρίες, ο Σνάιντερ είχε βγει τόσο εκτός ελέγχου ώστε πριν αρχίσει τους βανδαλισμούς στο ξένο αμάξι να κατουρήσει πρώτα προς το μέρος του.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ