ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ντεμπούτο ο γιος του Κλάιφερτ σε πιο μικρή ηλικία από τον πατέρα του

Ντεμπούτο ο γιος του Κλάιφερτ σε πιο μικρή ηλικία από τον πατέρα του
Κλάιφερτ-Άγιαξ

Ο... επίσημος διάδοχος του Πάτρικ Κλάιφερτ στον Άγιαξ είναι ο γιος του, Τζάστιν Κλάιφερτ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο 22 χρόνια μετά από τον πατέρα του.

Η εποχή... Κλάιφερτ στον Άγιαξ συνεχίζεται, απλά αντί για τον Πάτρικ, πλέον υπάρχει ο Τζάστιν.

Ο νεαρός εξτρέμ μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του "Αίαντα" και μετά από εννέα χρόνια, το 2016, πήρε τις ευκαιρίες του στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου. Παράλληλα, αγωνιζόταν με τις "μικρές" εθνικές ομάδες της Ολλανδίας.

Η ευκαιρία του ήρθε την Κυριακή, όταν καθόταν στον πάγκο του Άγιαξ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τσβόλε. Ο τραυματισμός του Αμίν Γιουνές στο 36ο λεπτό, έδωσε τη δυνατότητα στον Πέτερ Μπος να χρησιμοποιήσει τον Κλάιφερτ σε αγώνα με την πρώτη ομάδα.

Ο Τζάστιν Κλάιφερτ πέρασε στην αναμέτρηση και σε ηλικία 17 ετών και 255 ημερών έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα. Ο πατέρας του, Πάτρικ, ήταν κατά 167 ημέρες πιο μεγάλος, όταν χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Eredivisie από τον Λουίς φαν Χάαλ το 1994!

Ντεμπούτο ο γιος του Κλάιφερτ σε πιο μικρή ηλικία από τον πατέρα του
Κλάιφερτ-Άγιαξ

Το ντεμπούτο του Πάτρικ Κλάιφερτ πριν από 8.183 ημέρες διαδέχθηκε ένα νικητήριο γκολ στον τελικό του Champions League εκείνη τη σεζόν με αντίπαλο τη Μίλαν και μία σπουδαία καριέρα με γκολ και τίτλους. Ο μικρός Κλάιφερτ, πλέον, έχει όλο το μέλλον (και το βάρος στους ώμους) μπροστά του...

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ